OŽENIO SE ZMAJ OD ŠIPOVA?! Osvanula slika sa izabranicom, NE LIČI NA SEBE, NIJE VIŠE DIVLJI! (FOTO)
Foto: TV Happy printscreen

opa!

OŽENIO SE ZMAJ OD ŠIPOVA?! Osvanula slika sa izabranicom, NE LIČI NA SEBE, NIJE VIŠE DIVLJI! (FOTO)

Rešio da se skrasi!

Objavljeno: 13:37h

Među najgledanijim rijalitijima u regionu su Zadruga i Parovi, a kroz njih je prošao veliki broj učesnika. Jedan od učesnika koji je obežio nekoliko prethodnih sezona Parova je Ilija Grahovac koji je javnosti poznatiji kao Zmaj od Šipova,a poznat je po svojoj galami i divljem ponašanju.

On je jedan od onih ljudi koji žele na sebe da skrenu pažnju na bilo koji način, pa makar i galamom. Njegovo glavno zanimanje je hodanje po koridama sa svojim bikovima. Ali izgleda da se oko njega dešavaju lepe stvari, pogotovo što se tiče ljubavnog života.

Dok je bio u Parovima konstantno je zavodio svoje cimerke, pa mu je kod jedne lepotice to i uspelo, tako da je odlučio da se skrasi. Jedan izvor blizak Zmaju je rekao da je on sada zaljubljen i kako više ne juri za svakom devojkom, nego je našao onu pravu.

Zmaj od Šipova
foto: Prinstcreen

Popularni Bosanac je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Ivanijom Bajić, a u opisu fotografije piše da se oženio. Šta vi mislite, da li da mu verujemo? Obzirom da znamo da su prijatelji.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.