"DETE GA NE ZANIMA!" IVAN MARINKOVIĆ NIJE NI DOŠAO NA ŽELJKOV ROĐENDAN: Miljana razočarana i PONIŽENA!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

tužno!

"DETE GA NE ZANIMA!" IVAN MARINKOVIĆ NIJE NI DOŠAO NA ŽELJKOV ROĐENDAN: Miljana razočarana i PONIŽENA!

Miljana je zatrudnela 2017. godine u rijalitiju "Parovi", gde su ona i Ivan otpočeli vezu.

Objavljeno:

Miljana Kulić pre dva dana proslavila je treći rođendan sinu Željku, a sada je otkrila da li ju je Željkov otac Ivan Marinković pozvao kako bi čestitao sinu rođendan.

Miljana Kulić
foto: Print Screen Youtube

- Ne. Ja sam njemu poslala poruke i zvala sam ga. Rekla sam mu čak sa devojkom da dođe. On je napisao da je prehlađen i da je devojci umrla prabaka i da je u žalosti, da ne može da dođe, ali da će možda svratiti kad bude krenuo u Leskovac, kod Jelenine porodice. Rekao je i da mojim roditeljima želi sve najbolje. Ja sam to uradila, ponizila se, samo da bih sutra imala skrinšot Željku da pokažem - ispričala je Miljana u emisiji "Narod pita", pa dodala:

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa detetom. Ja nemam osećaj da sam sa tim čovekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom.

Bonus video:

00:21

SORAJA NAVUKLA KUPAĆI OD 495 €! Starleta jedva prekrila INTIMNE DELOVE, ogromne silikonske grudi u prvom planu, napravila POMETNJU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.