ZAR OVO OTAC DA KAŽE ZA ĆERKU? Ostaćete u NEVERICI kad čujete: BUDUĆI ZET je takođe na METI
Foto: INSTAGRAM/MAJAAMARINKOVIC

AUUUU!

ZAR OVO OTAC DA KAŽE ZA ĆERKU? Ostaćete u NEVERICI kad čujete: BUDUĆI ZET je takođe na METI

Mnogi prognoziraju da će uskoro stupiti u vezu koja ima sve izglede da bude jedna od najturbuletnijih do sada

Objavljeno:

Ulaskom Maje Marinković u "Elitu" definitivno je narušen odnos Teodore Balzak i Nikole Bukilića, koji su raskinuli emotivnu vezu.

Bukilić se, u međuvremenu, preorjentisao na Marinkovićevu, od koje se ne razdvaja, a ni ona ne krije da joj je kršni Crnogorac lep, zgodan i zanimljiv, te da je podseća na bivšeg dečka Filipa Cara.

Mnogi prognoziraju da će uskoro stupiti u vezu koja ima sve izglede da bude jedna od najturbuletnijih do sada, sa čim je saglasan i Taki Marinković, Majin otac.

Taki o vezi Maje i Buklića
Taki o vezi Maje i Buklićafoto: Nemanja Nikolić

- Au... To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a videli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Videmo sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cepa haljine... A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kom su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije (smeh) - počinje priču Taki.

- Kada bi njih dvoje ušli u vezu, mislim da bi Veliki šef morao da zida novo imanje! Bukilić je patrijarhalan, konzervativan, iz takve je sredine gde nisu minići... Ili je on tako odgajan, ne prati modu. Ili toliko ljubomoran... Zgodan je, istetoviran, vidim, ali ima neku falinku, ljubomoru u sebi - smatra Majin otac.

Bonus video:

03:30

Taki - Maja uvek kaže neće pa sve uradi kako hoće

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.