DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO DEO PLANA ALEKS NIKOLIĆ? Car je ni TRUDNU nije štedeo, sve izneo JAVNO
Aleks Nikolić i Filip Car, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO DEO PLANA ALEKS NIKOLIĆ? Car je ni TRUDNU nije štedeo, sve izneo JAVNO

Alek i Car imaju svakodnevne javne rasprave, a Filip je rešio da sada iznese nove detalje

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić ostala je u drugom stanju sa bivšim partnerom Filipom Carem, sa kojim se danima prepucava preko društvenih mreža.

On je sada ponovo udario na Aleksandru i optužio je da ulazi u "Elitu 7" da bi uzela veliki novac na osnovu svoje trudnoće i priče da će dete gajiti sama.

Naime, iako se činilo da će se izmiriti i započeti vezu iznova, po svemu sudeći, to se neće desiti jer rat između bivših verenika ne jenjava.

- Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u "Elitu", pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o trudnoći i odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od nje. Ući će u "Elitu" za veliku sumu, sigurno 50.000 evra, i tako će zaraditi na trudnoći, koju u početku nije htela da zadrži - ispričao je Filip.

Bivši zadrugar dalje je naveo da je Aleksandra želela da prekine trudnoću.

- Desila se jedna prelepa stvar - iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala. Zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada, koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su uspeli da je ubede da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene. To su vam njeni prljavi planovi. Hoće žena da profitira od cele situacije i trudnoće - ispričao je Car i šokirao sve.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.