DEJAN DRAGOJEVIĆ POVREĐEN: Ima rane OD OŠTRICE PO GLAVI, sve se desilo TOKOM OBREDA U MEDINI (FOTO)
Dejan Dragojević, Foto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

neverovatno

DEJAN DRAGOJEVIĆ POVREĐEN: Ima rane OD OŠTRICE PO GLAVI, sve se desilo TOKOM OBREDA U MEDINI (FOTO)

Podsećanja radi, jutros rano Dragojević je objavio snimak dok klanja u džamiji, a nakon toga je otkrio da napušta Medinu

Objavljeno:

Dejan Dragojević priznao je da promenio veru i prešao u islam kada je stupio u brak sa Dalilom Dragojević. On je nedavno to priznao i javno, iako u "Zadruzi" nikada nije želeo da govori o tome, pa čak i kada je to tvrdila njegova bivša supruga.

Dejan je, naime, otputovao u Medinu, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana.

Dragojević je sada pokazao kako je obrijao glavu u jednoj lokalnoj berbernici, a na snimku se vidi kako ga frizer uređuje.

Dejan je na istom snimku dodao:

- Klanjali smo dva regata, trebalo nam je 5 minuta ukupno. Ko nema abdest, ide da uzme abdest. U suštini ne jedete i ne pijete puno vode, kako biste sve mogli da izgurate - poručio je Dragojević, koji je na putovanje pošao kako bi prešao iz Medine u Meku.

Podsećanja radi, jutros rano Dragojević je objavio snimak dok klanja u džamiji, a nakon toga je otkrio da napušta Medinu.

1 / 3 Foto: YOUTUBE/DEJAN DRAGOJEVIC / YOUTUBE

- Danas nam je poslednji dan u Medini, za nekih sat vremena krećemo u Meku, treba da se spakujem. Nisam ni spavao, treba sada sve da obiđem, da uđem u ihrami, umoran sam, ne znam šta da vam kažem - govorio je Deki dok se snimao ispred džamije.

On je inače ostao osakaćen posekotinama od noža po glavi koje je dobio tokom šišanja, te su se svi izbezumili nakon što su videli ovu fotku:

Dejan Dragojević
foto: YouTube/Dejan Dragojević

Bonus video:

01:05

Dejan Dragojević poranio, u pet krenuo u džamiju da klanja

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.