NAJVEĆA KAZNA U ISTORIJI ZADRUGE? Zbog jedne rečenice OSTAO BEZ 10.000 EVRA, pojavio se SNIMAK
Pošta, Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

da li se kaje?

NAJVEĆA KAZNA U ISTORIJI ZADRUGE? Zbog jedne rečenice OSTAO BEZ 10.000 EVRA, pojavio se SNIMAK

Lepi Mića, Mikica Bojanić i Ivan Marinković razgovarali su o ovoj situaciji u pabu, a Mića je otkrio koliko su Bilala koštale ove izgovorene reči

Objavljeno: 14:43h

Bilal Brajlović već danima prkosi produkciji i iznosi da se ne slaže sa njihovim odlukama. Zadrugar se žalio cimerima da mu voditelji ne daju reč za vreme emisija kako bi izneo svoje mišljenje. Međutim, poznato je da voditelji uvek prednost da prokomentarišu neku situaciju daju glavnim akterima teme, a zatim i svim onim zadrugarima koji se jave za reč i strpljivo sačekaju svoj red.

Nakon određene izjave, učesnici su reagovali.

- Ne možeš to govoriti, to narod bira - rekao je Lepi Mića.

- Mogu da kažem, kakav narod, ne može ovo niko izglasati. Ne zanima me. Imam još komentara, ali ne želim ništa da komentarišem - odgovorio je Bilal.

- Pogrešno si se izrazio, gde ćeš reći to - pokušavao je Miljan da ispravi Bilala.

Lepi Mića, Mikica Bojanić i Ivan Marinković razgovarali su o ovoj situaciji u pabu, a Mića je otkrio koliko su Bilala koštale ove izgovorene reči.

- On ne kapira. Odeš kod doktora i on ti napiše na papiru: "Morate ležati i odmarati, na poštedi ste". Taj papir daješ onome ko te prati (članu produkcije), reporterka kaže kome treba da kaže i ti si na poštedi. Ti sam ne možeš da uzmeš poštedu - objašnjavao je Lepi Mića.

- Koliko je kažnjen - pitao je Ivan Marinković.

- Ovo što je Bilal rekao, jedna rečenica ga je koštala 10.000 evra - otkrio je Mića.

Bonus video:

01:42

TEODORA DŽEHVEROVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Slikala se GOLA kako hrani životnjie, a onda ODBRUSILA HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.