ISPLIVALE MORBIDNE OPTUŽBE NA RAČUN SLAVNIĆA: Kućna prijateljica IZNELA tajne PORODICE
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

detalji

ISPLIVALE MORBIDNE OPTUŽBE NA RAČUN SLAVNIĆA: Kućna prijateljica IZNELA tajne PORODICE

Zvezdan i Ana su glavna tema medija već nedeljama.

Objavljeno: 16:10h

Najibolja drugaricaAne Ćurčić, supruge Zvezdana Slavnića koji ju je prevario u rijalitiju, je iznela šokatne detalje o njihovom odnosu.

Milena ističe da ih već godinama poznaje i da je njihovim dramama svedočila i pomagala im koliko je mogla.

"Ja sam Anina najbolja drugarica 30 godina, a ne kuma, kako su neki naveli. Poznajem je odlično, sve vreme pratim rijaliti i dešavanja. Kod nje ima straha, videli ste Zvezdanovo jezivo ponašanje koje je ipak savršeno kontrolisao, plane pa se se dozove pameti, i tako u krug. Svestan je da ako mu popuste kočnice leti iz rijalitija bez para, a nema gde, pošto je živeo u Aninom stanu, a tamo ne može da se vrati. Kod Moke nema gde, mama nema stan. Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i teši, ali iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno."

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

"Kad krene da skida majcu, da se presvlači, pa kad je proleteo kroz vrata, ona ide da skuplja kašike, noževe jer on ima momente kad hoće da kao naudi sebi ili njoj. Videli ste svi kad je navodno hteo da sebi prereže vene ili da se izbode, uzeo je tup nož, obrisao ga od paštete koju je jeo i onda kao pokušava da se izbode Ma, važi. Njemu je najveća želja da Ana što pre izađe iz rijalitija jer se plaši šta će ona sve reći, boji se da ga ne ogoli u potpunosti. Ana, kada spušta loptu, radi to jer ga se plaši. Jedan od njenih uslova je bio da obezbeđenje uvek bude u blizini kada oni imaju neku komunikaciju. Sve vam je jasno zašto. Ja samo čekam da ona progovori da bih mogla da iznesem sve što znam. Ako Ana bude otkrila sve, biće srče do kolena."

Ana Ćurčić
Ana Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Prokomentarisala je i da li je bilo nasilja među bivšim supružnicima.

"Ana je na ulasku dala šlagvort novinarima da istraže sve to. Ja se ne bih zaletala na tu temu dok ona ne progovori, a ima tu dosta toga. Mislim da čeka momenat da bude ugrožena. On se u neku ruku osvestio, shvatio je da je sve srušio, ali će primeniti nasilje ako ne bude po njegovom, to sigurno. Kvazisamopovređivanjem kanališe bes. On je glumac za jeftine pornografske filmove žnj produkcije. Između redova preti Ani da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Bolnicu spominje pošto je imao operaciju, stent mu je ugraden, a operisao je i srčanu aortu, s kojom je imao problem od rođenja. Što se tiče zatvora, on odlično zna da je imala prilike da ga pošalje tamo da je htela, ali nije."

Anina najbolja drugarica ističe da je postojao jedan period kada je Ćurčićeva verovala da Zvezdan zaista želi da se promeni.

Zvezdan Slavnić
Zvezdan Slavnić foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

On se tada odselio u Švajcarsku da radi gde je ubrzo bio i uhapšen.

"On u kući apsolutno ništa nije doprinosio. Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi. Pa to je mogao i ovde. Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu sa glave. Stavio čarapu na glavu, uleteo sa pištoljem, i kad je izašao, 22 metra dalje je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri. Kad čujem u rijalitiju da ovi što ga se plaše pričaju kako cene njegov lik i delo?! Koji, bre lik idelo? Ubio dečka i otišao u pljačku".

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Zvezdan je, kako kaže, majku pre ulaska u Zadrugu 6 smestio u starački dom.

"Ona je čuvala njegovu majku dok je bio u zatvoru. Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. O svemu je Ana brinula. Kad je ušao u rijaliti ona je plaćala taj dom. Kad se sve ovo izdešavalo, kontaktirala je produkciju koja je preuzela brigu oko tih mesečnih obaveza".

Međutim, to nije sve. Milena kaže da je i Moka Slavnić, koji zapravo nikad nije imao blizak odnos sa Zvezdanom, u jednom momentu završio u domu.

Zoran Moka Slavnić
Zoran Moka Slavnićfoto: prentscreen/youtube/ Goli Zivot TV Happy

"Dok je imao para trošio je sa drugom suprugom, kad je ostao bez para i ona ga je ostavila. On je bio u samačkom domu, za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbedila stan. On je za deset godina 60 puta video sina. Ani nije slao pare za pakete, nije putovao u Cirih da ga vidi. Sve laže. Po priči mi deluje da je vrlo voljan da uđe u Zadrugu, ali haos bi izbio između njih posle pet dana. Još kad sam pročitala onu njegovu izjavu kako je mislio da će se Zvezdan zaljubiti u svoju maćehu! Pa, da li je realno care da si to izjavio? Ja sam njihov kućni prijatelj, ali Moku nisam nikad videla."

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović
00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media