ZVEZDAN JE U DUGOVIMA DO GUŠE? Ana pred ULAZAK otkrila sve NJEGOVE TAJNE, evo o ČEMU se RADI
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

au, čoveče

ZVEZDAN JE U DUGOVIMA DO GUŠE? Ana pred ULAZAK otkrila sve NJEGOVE TAJNE, evo o ČEMU se RADI

"Nije on prokockao samo našu ljubav već i naš stan, jer se kocka." rekla je Ana

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić otkrila je da je Zvezdan Slavnić kockar, te da je prokockao njihov stan.

Ona je pred ulazak u rijaliti ispričala sve o njegovom poroku, te otkrila da za to niko ne zna, jer krije da je u dugovima do guše.

- Nije on prokockao samo našu ljubav već i naš stan, jer se kocka. Sve što je imao ostavio je u kazinu. To je najgori porok, najveća bolest zavisnosti. Zbog kocke je spreman na sve - rekla je Ana pa otkrila kroz šta je prolazila kada je njen suprug trošio svoje, ali i njene pare na ruletu.

Ana otkrila da je Zvezdan pored njihove ljubavi prokockao i stan
Ana otkrila da je Zvezdan pored njihove ljubavi prokockao i stanfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Prvo je u svet kocke ušao iz zabave, ali je ubrzo tonuo sve dublje. Izgubio je auto, stan, pozajmljivao novac od prijatelja, poznanika... Doskoro sam vraćala njegove dugove, rekla je ona i dodala:

- Slavnić je manipulator, koji me je ubeđivao da se neće kockati, a stalno se vraćao u kazino. Kada sam shvatila da me laže, pokušala sam da ga ubedim da krene sa mnom na psihoterapiju. Međutim, odbio je, pravdajući se da nije kockar. A dnevno je trošio na hiljade evra u kazinu. Uzimao je ceo pazar iz mog salona i trošio na ruletu. Nekada bi mi, kada bi dobio novac u kazinu, kupio poklon, jer je mislio da će time da mi zamaže oči. Ipak, ne kajem se što sam ga izdržavala, jer sam ga volela - rekla je Ana za Informer.

Ana je istakla da je Zvezdan veliki manipulator
Ana je istakla da je Zvezdan veliki manipulatorfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ana sada kaže da ga više ne voli, jer ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić i obrukao pred svima. Ona se sa Zvezdanom suočila na Rajskom ostrvu i sasula mu istinu u lice.

- Nemam nikakva osećanja prema tebi. Svi su na mojoj strani, niko ne odobrava tvoju vezu sa Anđelom. Čak ni tvoja majka, ni ćerka. Treba da se zapitaš kako je Sari koja ima 18 godina i gleda šta joj tata radi. Svi ti se smeju - rekla mu je Ana.

Podsetimo, nakon sinoćne emisije "Pretres nedelje" Zvezdan se totalno slomio, te je molio Anu da mu oprosti, detaljenije pročitajte OVDE.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.