DEJAN OTPRATIO ALEKSANDRU SA INSTAGRAMA I OBRISAO SVE ZAJEDNIČKE FOTKE: Ovo su dokazi da je definitivno KRAJ?
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

šokčina

DEJAN OTPRATIO ALEKSANDRU SA INSTAGRAMA I OBRISAO SVE ZAJEDNIČKE FOTKE: Ovo su dokazi da je definitivno KRAJ?

Da li je ovo zaista kraj njihove veze ili ne, ostaje da ispratimo

Objavljeno:

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević rešio je da obriše sve zajedničke fotografije sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić koja je očigledno prezauzeta odnosima u Beloj kući, više nego što je to bilo očekivano od nje, pogotovo kada je u pitanju njen bivši dečko Filip Car, pa svakodnevno možemo svedočiti naslovima i klipovima kako se Aleksandra poverava Lepom Mići o Filipu Caru, ali i njenom ponašanju u njegovoj blizini.

Da tu nisu čista posla primetio je i njen dečko Dejan koji joj je pružio podršku da uđe u rijaliti kako bi zaradila za sebe i kako bi se osamostalila, a koji je, podsetimo, prošao pravi pakao u prethodnoj sezoni.

Ono što je zapanjujuće je da se istorija ponavlja, jer je Dejan ostao bez Dalile Dragojević isto zbog Filipa Cara, zbog kojeg je sada Aleksandra pod budnim okom kamere.

1 / 4 Foto: Printscreen

Dejan je odbijao da se oglašava kada je Aleksandrino učešće u pitanju, te joj je dao puno poverenje, a dokaz da se njegovo poverenje poljuljalo je upravo Instagram pričau kojoj je pitao svoje mnogobrojne fanove "Da li je normalno ovo što se dešava", pa je naveo da posmatra ko gde sedi, aludirajući verovatno da Aleks i Cara koji su tog dana sedeli jedno pored drugog.

Dragojević je poznat po svom oštrom jeziku, pa su mnogi primetili da je Dragojević obrisao sa svog Instagram profila sve fotografije sa Nikolićevom, a ostavio je samo jednu.

Ono što će šokirati sve, a možda svi i očekuju, ukoliko gledaju Zadrugu, je Dejanova odluka da obriše i Aleksandru sa Instagrama, tačnije da je otprati.

Da li je ovo zaista kraj njihove veze ili ne, ostaje da ispratimo.

Dejan se nije oglašavao po ovom pitanju niti odgovarao na pozive.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.