OSTAĆETE ŠOKIRANI KADA VIDITE POD KOJIM ZVANIČNIM ZANIMANJEM JE ZAVEDENA MAJA MARINKOVIĆ: Ovo je njena BIOGRAFIJA
Foto: Printscreen Instagram/maja.marinkovicofficial.fp

da li ste znali?

OSTAĆETE ŠOKIRANI KADA VIDITE POD KOJIM ZVANIČNIM ZANIMANJEM JE ZAVEDENA MAJA MARINKOVIĆ: Ovo je njena BIOGRAFIJA

Ona je bila devojka prosečnog izgleda koja je želela da postane popularna i da bude model. Bila je u mnogim muzičkim spotovima. Podvrgla se velikom broju plastičnih operacija i potpuno promenila lični opis

Objavljeno:

Maja Marinković je starleta i učesnica više sezona rijaliti šou programa „Zadruga“ koji se emituje na „Pink“ televiziji. Ima 24 godine. Maja je na kraju 2020. godine na svom profilu na Instagramu imala više od 163.000 pratilaca.

S obzirom da je veoma popularna, lepa i atraktivna ova devojka se bavi reklamiranjem određenih brendova i na taj način zarađuje na društvenim mrežama. U medijima se počela pojavljivati ulaskom u rijaliti šou. Tada je govorila da je ranije radila kao model, ali nije bila prepoznatljiva u javnosti. Poznata je po brojnim plastičnim operacijama na licu i telu kojim je u potpunosti promenila svoja lični opis.

U drugoj sezoni „Zadruge“ osvojila je peto mesto, iako nije bila izrazito primećena učesnica. Već naredne sezone, iz rijalitija je izašla kao ljubavnica oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je imala seks pred kamerama. Raskinuli su po izlasku iz rijalitija.

Maja je ušla i u „Zadrugu 4“ gde je imala izlive besa i ljubomore, a potom se pomirila sa Janjušom. Detalji iz njenog privatnog života javnosti nisu u potpunosti poznati. Devojka koja voli skup život, dobar provod i plastičnu hirurgiju Maja je u rijalitiju ispričala da je najviše vezana za svog tatu Takija koji joj je najveća podrška. Sa majkom nije u dobrim odnosima. Odrastala je „kao kap vode na dlanu“ i tata joj je sve obezbedio.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona je bila devojka prosečnog izgleda koja je želela da postane popularna i da bude model. Bila je u mnogim muzičkim spotovima. Podvrgla se velikom broju plastičnih operacija i potpuno promenila lični opis. Uložila je na desetine hiljada eura u operaciju lica, od jagodica, očiju, nosa, do grudi i drugih delova tela.

„Zadruga 2“ – tiho do petog mesta u finalu Prvi put ušla je u rijaliti šou „Zadruga 2“ godine kao model. U rijalitiju se nije posebno isticala, iako je ušla u finale i osvojila peto mesto. Zadruga 2 – Maja komentariše svoje učešće u Zadruzi – 07.07.2019. Ostala je upamćena po vezi sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem koji je kasnije bio sa Lunom Đogani. Maja je priznala da je bila zaljubljena u njega, dok je Marko priznao da je Maju samo iskoristio u rijalitiju jer mu je bilo dosadno. Majina najbolja drugarica u drugoj sezoni bila je Dorotea Jovanović. Učesnica Jelena Krunić je fizički nasrnula na Maju i zbog toga je diskvalifikovana iz rijalitija. Iako je kroz drugu sezonu prošla poprilično mirno u odnosu na druge učesnike, Maja je zadobila simpatije publike i osvojila veliki broj glasova u finalnoj noći „Zadruge 2“.

„Zadruga 3“ – Ljubavnica Marka Janjuševića U trećoj sezoni „Zadruge“ njeno učešće je u potpunosti obeležilo prijateljstvo, a potom i ljubav sa oženjenim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušom. Sve je počelo kroz svakodnevno druženje, a kasnije su počeli da vode duge razgovore ispod jorgana. Mnogi su to negativno komentarisali i skretali Maji pažnju da takav odnos sa oženjenim muškarcem nije ispravan, ali ona tome nije davala na značaju. Zadruga 3 – Maja Marinković osvojila 13. mesto u „Zadruzi 3“ – 11.07.2020. Nastavila je po svome i zaljubila se u Janjuša koji je tada bio u braku sa svojom suprugom Enom sa kojom ima kćerku Krunu. Iako su dugo odbijali da priznaju da se među njima nešto desilo, na kraju više nisu mogli da kriju. Maja i Janjuš imali su seks pred kamerama, a posle toga je usledila Janjuševa prava porodična drama.

Dok se srpski košarkaš pravdao porodici i ograđivao od Maje i njihovog odnosa, ona je plakala i želela da je on prizna kao svoju devojku bez obzira na to što je oženjen. Gledaoci pored malih ekrana uglavnom su osudili Maju i nazivali je „rasturačicom brakova“. Sve to je teško palo i njenom ocu koji je uporno pokušavao da svoju kćerku vrati na pravi put. Kada su napustili rijaliti, Janjuša je žena ostavila i on je nastavio vezu sa Majom. Njihova veza bila je veoma turbulentna i raskinuli su. Maja je tada medijima poslala više svojih fotografija na kojima se vide modrice i podlivi sa tvrdnjom da ju je Janjuš fizički i psihički zlostavljao tokom njihove veze.

1 / 5 Foto: Prinscreen

„Zadruga 4“ Nakon što je nekoliko meseci provela mimo kamera i rijalitija, Maja se vratila pod svetla reflektora. Po njenom ulasku u „Zadrugu 4“ tu je već bio njen bivši dečko Janjuš. U početku su usledile svakodnevne svađe i provokacije među njima, ali Maja nije mogla da sakrije da još uvek ludo voli Janjuša. On ju je odbijao i nije želeo da se pomiri sa njom. Zbog toga ga je Maja provocirala do besvesti i pokušavala da izazove neku njegovu reakciju. Učesnici rijalitija su komentarisali da se Maja i Janjuš noću tuku, a danju štipaju i da je sve na ivici vrlo opasnog fizičkog obračuna jer Maja nema granicu u provokaciji. Iako je Maja mršavija i niža devojka, a Janjuš krupniji košarkaš sa preko dva metra visine, on se često zaletala na njega sa namerom da ga udari. Često ih je razdvajalo i obezbeđenje u rijalitiju kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Zadruga 4 – Maja Marinković otkriva sve detalje zajedničkog života sa Janjušem – 14.11.2020. Krajem 2020. godine par se posle svih svađa pomirio. Tada su ponovo počeli da imaju seksualne odnose pred kamerama, a čak su razgovarali o tome kakvi bi oni bili roditelji, ako bi imali svoje dete. Ljubavni život mimo rijalitija Atraktivnu učesnicu dovodili su u vezu sa mnogim muškarcima, a jedan od njih je i popularni muzičar Rasta. Srpski tabloidi pisali su da je Maja Marinković bila veliki Rastin fan i da je samo čekala priliku da mu se približi, iako je on tada još bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić. Takođe, Maja Marinković je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem, rijaliti igračem koji je jedan od pobednika šoua „Parovi“ na „Happy“ televiziji.

Inače, na sajtu za biografije Maja je zvanično zavedena kao "starleta" na polju za zanimanje.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.