OVAJ DEČKO TVRDI DA JE PLATIO RADU 10.000 EVRA I RADIO JOJ SVE ŠTO JE POMISLIO: Objavio FOTKU, kaže da ima i SNIMAK
Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

pravi šok

OVAJ DEČKO TVRDI DA JE PLATIO RADU 10.000 EVRA I RADIO JOJ SVE ŠTO JE POMISLIO: Objavio FOTKU, kaže da ima i SNIMAK

Tu se nije zaustavio, on je otkrio da će uskoro gostovati kod Ognjena Amidžića u emisiji i izneti sav prljav veš o Radi i ostalim pevačicama sa estrade

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović saopštila je javnosti da je raskinula vezu sa mlađim pevačem Harisom Berkovićem.

Od tada je počelo da se nagađa šta je uzrok prekida njihove veze, a počeli su da se oglašavaju razni izvori koji imaju ponešto da dodaju na ovu temu.

Jedan od njih je, kako se piše, Radin vatreni fan koji je opsednut njom, pa je, verovatno kako bi pokušao da privuče pažnju na sebe, izneo šokantne tvrdnje o pevačici.

U pitanju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, kojem po profilu na Instagramu može da se vidi kako prati Radu na nastupima i kako voli da se fotografiše sa njom. Ta ljubaznost Radina da pozira sa obožavaocem ovog puta će joj doći glave.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac - napisao je između ostalog Dario. Pored toga, mladić je optužio pevačicu da je bivšeg dečka varala na sve strane, pa i sa njim, za šta takođe tvrdi da ima dokaze.

Tu se nije zaustavio, on je otkrio da će uskoro gostovati kod Ognjena Amidžića u emisiji i izneti sav prljav veš o Radi i ostalim pevačicama sa estrade.

- Ljudi, ne zaboravite da mi je Mile Kitić ujak, pošto pišete da sam opsednuti fan, znam čitavu estradu, mogu sa sedim privatno kod kuće kod pola ljudi, a i mogu da kupim pola estrade, tako da, od**ite. Trenutno sam u Turskoj, odmaram, snimam najskuplji spot na Balkanu. Kada se vratim vidimo se u svim emisijama, tako i u Amidži šou, hvala što si me pozvao Ognjene, pa ćemo da istresemo sav prljav veš što se tiče Rade i mene - istakao je Šogorović i dodao...

1 / 4 Foto: Printscreen

- Neće biti prljav veš od Rade, već od pola estrade, što se tiče pevačica, šta rade, od snimaka, poruka... Sve ćete da vidite, sve ću da otkrijem, ima da zapalim čitavu estradu - ispričao je Davor na svom Instagramu.

Čime će upotpuniti ove tvrdnje, ostaje da vidimo.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.