BRATA SU MU PRONAŠLI MRTVOG U PEKARI: Bio je deo rijalitija, sve se DESILO NA JEZIV NAČIN
Foto: printscreen

au!

BRATA SU MU PRONAŠLI MRTVOG U PEKARI: Bio je deo rijalitija, sve se DESILO NA JEZIV NAČIN

Takmičar se od ovog događaja nikada neće oporaviti

Objavljeno:

Biznismen i bivši učesnik "Zadruge", Filip Mijatov, koji se nekada viđao sa starletom Anom Korać i kako je isticao u rijalitiju - sponzorisao je, vodi buran život.

U rijalitiju se nije dugo zadržao, jer nije mogao da trpi pritisak, pa su ga diskvalifikovali čak dva puta, od tada se povukao iz medija i živi u Velikoj Britaniji.

Njegov život obeležila je velika tragedija jer je izgubio rođenog brata na jeziv način.

Bivši učesnik "Parova", Dimitrije Mijatov (42), Filipov brat, pronađen je mrtav u Beogradu, u ulici Maršala Tolbuhina, u jednoj pekari, pre godinu dana.

- Stvarno nemam snage svima da odgovorim. Izvinite. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, Dimitrije. Hvala vam svima za podršku i volim vas. Nisam ni sanjao koliko ljudi ima koji me još uvek zapravo vole - napisao je nakon smrti brata Filip.

Podsetimo, Dimitrije Mijatov je tokom učešća u "Parovima" često ulazio u sukobe sa drugim učesnicima.

Preživeo je ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u pomenutom šou-programu. Za sobom je ostavio sina koji živi sa majkom u Dominikanskoj Republici.

Dimitrije je u rijalitiju "Parovi" priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga i završio u zatvoru, jer ga je otkrio mobilni telefon. Sem ovog incidenta, Mijatov je ležao u zatvorima u Grčkoj i u Dominikanskoj Republici, pisalo se u medijima.

1 / 5 Foto: Youtube

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.