ŠTA DANAS RADI BRENDON I NA ŠTA LIČI?! Imao je DOSTA ZAHVATA, uhvaćen u teretani, iz PURPURNOG BIĆA postao... FOTO
Brendon, Foto: Sonja Spasić

da li je moguće?

ŠTA DANAS RADI BRENDON I NA ŠTA LIČI?! Imao je DOSTA ZAHVATA, uhvaćen u teretani, iz PURPURNOG BIĆA postao... FOTO

Malo ko bi ga prepoznao!

Objavljeno:

Pažnju publike privukao je kao ekscentričan mladić koji je spreman na sve samo kako bi skrenuo pažnju medija i publike na sebe. Rođen je 16. juna 1986. godine u Zrenjaninu. Živi i radi u Beogradu.

Kada se pojavio u "Velikom Bratu" nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija skroz drugačija. Jedan je od retkih muškaraca u Srbiji koji je otvoreno govori o tome da je za razne vrste estetskih zahvata kako bi muškarci izgledali lepše. Tako je on na primer ubacio silikone u usne, zlatne niti u lice, a uradio je i jagodice.

1 / 6 Foto: Instagram/i.am.brendon

Branislav Radonjić Brendon progovorio je na temu plastičnih operacija zahvaljujući kojim više ne liči na sebe, i otkrio da će se "operisati celi život".

"Mislim da sam odavno prestao da brojim šta sam sve radio na licu. Imao sam dosta zahvata, a poslednje su bile mačije oči. Volim plastične operacije i ne mislim da ima nečeg loše u tome", rekao je Brendon i dodao:

"Verovatno ću ceo život da se operišem, ali to mi ne smeta. Samo je potrebno da imate novca da biste sve finansirali".

Ono što nam je on ovoga puta priredio jeste njegova pojava direktno iz teretane. U uskom šorcu i majici Brendon daje do znanja svojim pratiocima da brine o svom izgledu.

Koliko je ta briga urodila plodom, procenite sami.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.