DALILA ŽELI DEJANA NAZAD?! Njena izjava FRAPIRALA NACIJU!
Foto: Nebojša Mandić

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

DALILA ŽELI DEJANA NAZAD?! Njena izjava FRAPIRALA NACIJU!

Novinari su je pitali, a ona je iskreno odgovorila

Objavljeno:

Predstavnici sedme sile su se postavljali najintrigantnija pitanja zadrugarima, a prvo pitanje je bilo upućeno Dalili Dragojević.

- Dobro veče zadrugari, drago mi je što vas vidim, pa pitanje postavio Dalili:

- Kako si? - upitao je Darko.

- Dobro sam - rekla je ona.

- Tebi Filip ništa ne veruje, on tumači na hiljadu i jedan način - rekao je Darko.

- Naš ondos je izgrađen na nepoverenju. Jako loše stvafri su se desile da bi poverenje moglo da se stekne. Ne veruje on meni, niti ja njemu. Tako je završilo, ja da sam se pitala, ne bi se tako završilo. Jako sam istrošena i ne znam šta više da ti kažem. Ja to slušam od njega to uvek, nije to meni ništa novo ali je teško da se nosiš sa tim. Nije lako, da neko priča o tebi, sa kim si sve desilo. Konstantno pričanje loših stavri utiče na mene - rekla je Dalila.

- Uništila si svoj brak sa Dejanom zato što si se zaljubila u Cara. Imala si petlju da da priznaš da si se u Cara više zaljubila, nego onomad u Dejana. Car ti ni to ne veruje, onda se nameće pitanje: Šta ti tražiš više sa njim? - upitao je Darko.

- Ja sam se ogrešila o Dejana, sada se Filip o mene ogrešio i ja o njega. Ne bih više pričala o tome ko je gde grešio. Ja se nikada nisam zaljubila kao u njega, Svaka moja zaljubljenost je bila kada sam ja bila slobodna. Nije bilo kao sa Filipom povuci podegni. Ova veza je bila jako turbulentna, borili smo se. Borio se i on, kada je otišao u drugi odnos pa se vratio meni. Borila sam se i ja da preživim sve što sam gledala svojim očima. Dala sam sve od sebe i to je to. Potrudim se da se ne baziram na te teme. Nekako, ta noć kada se spusti, kada se približim krevetu, mene sve stigne - rekla je Dalila Dragojević.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Koliko je teška ta unutrašnja borba gde ne možeš da podeliš šta ti je u glavi i srcu? - upitao je Darko.

- Ono što ja znam u sebi i ono što ja osećam, ne mogu da objasnim bilo kome - rekla je ona.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.