MAJA MARINKOVIĆ SE HITNO OGLASILA: Morala je zbog DALILE, ceo TOK RIJALITIJA se upravo OKREĆE!
Maja Marinković, Foto: © ATA Images

kakav šok

MAJA MARINKOVIĆ SE HITNO OGLASILA: Morala je zbog DALILE, ceo TOK RIJALITIJA se upravo OKREĆE!

Nisam ispratila, to su za mene obični foliranti. Zaista mi je lepo u životu, da bih se bavila nebitnim ljudima. Poljubac - poručila je Maja

Objavljeno:

Region bruji o skandaloznom karambolu Dalile Dragojević i Filipa Cara koji se večeras dogodio u sobi za izolaciju, nakon višesatne svađe koju su imali zbog međusobnog nepoverenja. Došlo je do tuče. Car je gurao Dalilu i vukao je po podu, a ona ga je ugrizla i usledio je dodatni karambol, tokom koje su letele stvari.

U svađi su pominjali i Maju Marinković, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njom, kako bi otkrila šta misli o njihovom konfliktu.

Nisam ispratila, to su za mene obični foliranti. Zaista mi je lepo u životu, da bih se bavila nebitnim ljudima. Poljubac - poručila je Maja.

1 / 5 Foto: Instagram

Maji su napomenuli da je Car Dalili rekao da je pred kraj veze sa Majom bio sa njom na silu, jer ga je grebala i tukla, a sada je doživeo sličnu stvar od Dragojevićke.

Zaista nemam komentar na to. Oni su dno dna po mom mišljenju, ali ovo nikako ne podržavam. Kakva god da je, ipak je ona žena! - ističe Marinkovićeva.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.