ŠOK ŠOK! RODITELJI POZNATE GLUMICE PRONAĐENI MRTVI U KUĆI: Preminuli od posledica SMRZAVANJA!
Ališa Vit, Foto: Facebook Printscreen/ AliciaWitt

užas

ŠOK ŠOK! RODITELJI POZNATE GLUMICE PRONAĐENI MRTVI U KUĆI: Preminuli od posledica SMRZAVANJA!

Odbili ćerkinu pomoć

Objavljeno:

Glumica Ališa Vit oglasila se povodom šokantne smrti njenih roditelja koji su pronađeni mrtvi u njihovoj oronuloj kući u Masačusetsu. Rekla je da su odbili njenu pomoć i da je nisu puštali unutra više od deset godina.

Glumica je na svom Fejsbuk nalogu objavila status u kome se javno oprašta od svojih roditelja, i pojašnjava kako je došlo do ovako tragične situacije. Ališini roditelji su navodno umrli od hipotermije pre mesec dana nakon što im je isključeno grejanje u njihovoj trošnoj kući, ali Vit je rekla da to nije bilo zato što im nije ponudila pomoć.

Ališa Vit
foto: Facebook Printscreen/ AliciaWitt

- Moji roditelji nisu bili bez para. Bili su jako tvrdoglave, predivne duše i uz to su pravili svoje izbore od kojih nisam mogla da ih odvratim. Pomagala sam im, na sve načine na koje sam mogla - na sve načine na koje su mi dozvolili. Nisam imala pojma da im je grejanje isključeno. Nikada neću razumeti kako i zašto su odlučili da mi ovo ne kažu, da mi ne dozvole da im pomognem. Srce mi je slomljeno - napisala je na svom Fejsbuk nalogu.

Ališa je rekla da se mučila i koliko god je pomagala, nije mogla ništa više da uradi za njih. Objasnila je da je molila, plakala i pokušavala da ih urazumi, trudila se da ih ubedi da joj dopuste da im pomogne da se presele, ali svaki put bi se naljutili na nju, govoreći joj da nema pravo da im govori kako da žive svoj život i da su sve držali pod kontrolom. Rekla je takođe da joj je detektiv preko telefona saopštio da su njeni roditelji pronađeni mrtvi, nakon što je pozvala socijalnu pomoć jer se zabrinula pošto joj se nisu javljali.

Vit je takođe rekla da joj nije bilo dozvoljeno da uđe u njihovu kuću više od 10 godina i da nije znala u kakvom je stanju. Sumnja se da je stariji bračni par preminuo od hipotermije jer je jedno od njih pronađeno u kaputu. Ali njihovo zdravlje se vremenom pogoršavalo, jer se njen otac Robert (87) borio sa rakom, a njena majka Dajen (75) je bolovala od Parkinsonove bolesti.

Poznatu glumicu znamo iz filmova Dina i Urbane legende, kao i iz serija "Sibil", "Tvin Piks", "Sopranos" i "Friday Night Lights".

Par je pronađen u svom domu dan pre Božića kada su temperature noću padale ispod -10 stepeni. Vlasti su saopštile da su Vitovi pronađeni bez ikakvih znakova traume, ali u kući je pronađena grejalica koja je bila zrela za popravku i njihova peć koja je neispravna. Policija je, zajedno sa neidentifikovanim rođakom, posetila par 24. decembra. Rođak je navodno rekao vlastima da su im pozajmili grejalicu nakon što im se peć ugasila nedelju dana ranije.

Pored toga, na telima nisu pronađeni očigledni tragovi nasilja, a tokom naknadnog pregleda nisu otkriveni nikakvi tragovi otrovnih gasova kao što je ugljen-monoksid.

Par se navodno držao sebe, a susedi ih nisu često viđali. Komšije su takođe rekle da Vitovi imaju problema sa grejanjem od 2018. godine i da su odbili ponudu da to poprave i da su videli kako "neko iz države" svake nedelje daje paru hranu.

Sudski zapisnici takođe pokazuju da par nije imao kablovsku, televiziju ili kompjuter u svojoj kući. Komšinica je rekla da je Ališa bila umešana u živote svojih roditelja i kad god bi bila u okolini, poslala bi auto da ih pokupi. Kada je jedan od glumičinih filmova bio na TV-u, Robert i Dajana bi dolazili kod komšija da ga pogledaju jer nisu imali TV u boji. Vlasti tek treba da potvrde tačan uzrok smrti.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.