ZDRAVLJE JOJ SE NAGLO POGORŠALO: Jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica ostala u krevetu, SVE OTKAZANO!
Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

au

ZDRAVLJE JOJ SE NAGLO POGORŠALO: Jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica ostala u krevetu, SVE OTKAZANO!

Kako navodi, Selin Dion više ne može da ustane iz kreveta, ni da se kreće, zbog jakih i paralizujućih bolova u nogama i stopalima, priča izvor

Objavljeno: 15:32h

Zdravstveno stanje slavne pevačice Selin Dion naglo se pogoršalo.

Kanadska zvezda je još u oktobru prošle godine otkazala najavljene koncerte, jer se bori s jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njena bliska prijateljica sada je javno progovorila o njenom zdravstvenom stanju, koje je zabrinjavajuće.

Kako navodi, Selin Dion više ne može da ustane iz kreveta, ni da se kreće, zbog jakih i paralizujućih bolova u nogama i stopalima, priča izvor.

Zbog ove bolesti, pevačica je značajno smršala i teško brine o svojoj deci, 11-godišnjim blizancima Ediju i Nelsonu.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

- Ako joj se ne poboljša stanje, mogla bi da se povuče iz sveta muzike. Okružena je porodicom koja joj pruža najveću podršku - navodi izvor.

- Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja smo radili na pripremama za nastupe poslednjih osam meseci i strašno me rastužuje što ne mogu da ih održim ovog januara - podelila je Selin bol koju je tada osećala.

Podestimo,muzička diva Selin Dion objavila je na svom Tviter nalogu da otkazuje svoje koncerte zakazane za kraj ove godine i početak naredne godine zbog bolesti.

Kako je objasnila, doživela je ozbiljne i bolne grčeve mišića koji je sprečavaju u probama, samo nekoliko nedelja pre početka turneje.

„Slomljeno mi je srce zbog ovoga. Moj tim i ja radili smo na turneji poslednjih osam meseci, a to što ne mogu da počnem sa koncertima u novembru me rastužuje“, poručila je pevačica i rekla da je njeno zdravlje ipak prioritet.

Selina je pod stalnim nadzorom lekara.

Podsetimo, ovo je treći put da Selin odlaže svoju turneju. Prva dva puta to je bila prinuđena da uradi zbog pandemije korona virusa, a sada zbog zdravstvenog stanja.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.