UPRAVO SAOPŠTENO DA JE PEVAČICA POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO!
Foto: RINA

ŠOK

UPRAVO SAOPŠTENO DA JE PEVAČICA POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO!

Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, a nisam - napisala je Šinejd.

Objavljeno:

Nema te granice koja će nas rastaviti, ti ćeš zauvek ostati moja beba", reči su kojima se Šinejd O’Konor oprostila od sina Šejna (17) koji je izvršio samoubistvo pre nekoliko dana.

Kako je pevačica otkrila svojim brojnim obožavaocima, mladić je prethodno već dvaput pokušao da sebi oduzme život, a bavio se i planiranjem svoje sahrane. "Pre mesec dana, Šejn je smešten u bolnicu jer je pronađena njegova poruka o samoubistvu kao i detaljni planovi za sahranu", napisala je Šinejd. "Pa ipak, oni su ga otpustili. Rekli su da nije bilo planova.

Šinejd o Konor
foto: Profimedia

Šejn je imao samo 17 godina kada je tragično oduzeo sebi život. Šinejd (55) je u četvrtak uveče objavila na Tviteru da oseća da "Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim moje", dok je svojim pratiocima rekla da je u bolnici nakon što je takođe razmišljala da okonča svoj život.

- Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živeti bez njega. Sve što doatknem, uništim. Ostala sam zbog njega , a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, a nisam - napisala je Šinejd.

Posle dva sata je objavila drugi tvit.

"Žao mi je. Nisam to trebala da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vreme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje", stoji u poslednjem tvitu na Šinejdinom profilu.

Šinejd o Konor
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.