PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VELIKA ZVEZDA BILA JE STRIPTIZETA: Sada samo kupuje LUKSUZNE AUTOMOBILE, a nema POLOŽENO!
Foto: Printscreen Instagram

HIT ZA HITOM!

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VELIKA ZVEZDA BILA JE STRIPTIZETA: Sada samo kupuje LUKSUZNE AUTOMOBILE, a nema POLOŽENO!

To je ispunjava!

Objavljeno:

Američka reperka,Kardi Bi, sa svojih 19 godina počela je da radi kao striptizeta u klubu. Kako kaže, striptiz joj je pomogao da odlično nauči da igra, ali i da zaradi novac za sebe. Sa tim novcem vratila se u srednju školu da završi poslednji razred. Nije smela da kaže majci čime se bavi, pa joj je stalno govorila kako ide da čuva decu i kako će jednog dana biti bebisiterka.

Od 2013. godine njena karijera kreće da se razvija sve više i ona postaje jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, stvarajući brojne hitove.

Kardi Bi
foto: Printscreen Instagram

Jedna od brojnih zanimljivosti iz života Kardi Bi, jeste ta, da je u emisiji koju vodi Džejms Korden, otkrila da ima pet luksuznih automobila, ali da nema vozačku dozvolu, tako da ih i ne vozi.

Voditelj ju je potom upitao koja je onda poenta imati toliko automobila i to nimalo jeftinih, a Kardi je odgovorila: “Pa da bih se fotografisala u njima!”.

Kardi Bi
foto: youtubescreen

Zatim je dodala da o automobilima voli da repuje u svojim pesmama, tako da je to još jedan razlog više zašto voli da ih poseduje, ali i da ima veliki strah od vožnje.

Zamislite onda samo kolikim bogatstvom raspolaže Kardi kada kupuje skupocene automobile, samo da bi se fotografisala u njima, a potom fotografije objavljivala na svom Instagramu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.