ONA JE DŽEJEVA NAJVEĆA LJUBAV! Posvetio joj je većinu pesama, i nakon razvoda je dolazio kod nje! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

velika ljubav

ONA JE DŽEJEVA NAJVEĆA LJUBAV! Posvetio joj je većinu pesama, i nakon razvoda je dolazio kod nje! (FOTO)

– Ma odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci pa potom u Splitu.

Objavljeno:

Čuveni pevač Džej Ramadanovski pronađen je mrtav u svom stanu na Dorćolu 6. decembra prošle godine, a porodica preminulog pevača danas će se okupiti na Novom groblju gde će održati jednogodišnji pomen.

O životu legendarnog pevača pisalo se mnogo i bilo je poznato koliko je bio vezan za svoje dve ćerke – Anu i Mariju, kao i unuka Adrijana. Ipak, oni koji su ga poznavali i pratili njegov rad, znali su i za njegovu ljubavnu priču koju je imao sa svojom bivšom suprugom Nadom, za koju je do smrti tvrdio da je oduvek bila njegova najveća ljubav, uprkos tome što njihov brak nije opstao.

Džej Ramadanovski
foto: Marina Lopičić

Naime, folker je u svom životu imao mnogo devojaka i žena, ali je Nada zauzimala posebno mesto u njegovm srcu.

Nadi je posvetio većinu svojih pesama, a njeno ime je čak imao i istetovirano na ruci. On je jednom prilikom otkrio i kako su se njih dvoje upoznali i zavoleli.

– Ma odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bio love story na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno – ispričao je Džej u jednoj emisiji.

– Koliko god da sam skitao uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku – priznao je on u emisiji.

Tom prilikom otkrio je i koje mu je bilo najveće pijanstvo u životu, ali i koga od kolega najviše ceni.

– Kada sam dobio ćerku to mi je najveće pijanstvo, a od kolega najviše cenim sve što je ikada uradio Toma Zdravković, Muharema Serbezovski, Halid Bešić uz čije pesme obožavam da provodim vreme u kafani – rekao je tada Džej Ramadanovski.

Marija Ramadanovski
foto: Instagram

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.