JEZIVE POSLEDICE UKLETOG RIJALITIJA! Bivši učesnik PREMINUO, imao je samo 30 godina: Njegov otac na ivici SMRTI!
Foto: Profimedia

ŠOK

JEZIVE POSLEDICE UKLETOG RIJALITIJA! Bivši učesnik PREMINUO, imao je samo 30 godina: Njegov otac na ivici SMRTI!

Porodica mu je navodno savetovala da se prijavi u bolnicu, ali Filips im je rekao da mu je samo potreban odmor.

Objavljeno:

Takmičar rijaliti šoua "Amerika ima talenat" ("America’s Got Talent") Džej Džej Filips preminuo je posle borbe sa koronavirusom. Imao je 30 godina. Filipsova porodica rekla je za TMZ da je bolovao od koronavirusa kod kuće tokom praznika oko američkog praznika, Dana zahvalnosti (25. novembar).

Prema izveštaju, porodica i prijatelji su ga proveravali, ali se njegovo zdravlje pogoršalo samo dan pre Dana zahvalnosti. Porodica mu je navodno savetovala da se prijavi u bolnicu, ali Filips im je rekao da mu je samo potreban odmor.

Filipsova devojka i majka posetile su ga na Dan zahvalnosti i pronašle ga mrtvog u njegovoj kući.

Filips nije bio vakcinisan, ali je prijateljima i porodici neposredno pre nego što se razboleo rekao da planira da se vakciniše. U trenutku smrti, Filips je živeo s ocem, koji je trenutno u bolnici i na respiratoru.

Džej Džej se prvi put pojavio u 4. sezoni NBC-jeve emisije "America's Got Talent" i eliminisan je rano u takmičenju. Zatim se vratio tokom 12. sezone, ali je njegov put završio pre četvrtfinala.

Ovo je već drugi slučaj smrti nekog od takmičenja "Amerika ima talenat" u kratko vreme, nakon što je bivši takmičar Tomas Vels nedavno preminuo od posledica nesreće na poslu.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.