GRDANA I U PRAVOM ŽIVOTU? DADILJA RASKRINKALA ANĐELINU DŽOLI: "Svako veče pije, deci prikazuje sadržaj NASILJA!"
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

GRDANA I U PRAVOM ŽIVOTU? DADILJA RASKRINKALA ANĐELINU DŽOLI: "Svako veče pije, deci prikazuje sadržaj NASILJA!"

Šokantne detalje iz doma popularne glumice iznela je bebisiterka koja je čuvala njenu decu

Objavljeno:

Dadilja koja je provodila 24 časa sa glumicom Anđelinom Džoli i njenom decom, otkrila je do sada nepoznate detalje o životu u njenoj kući.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

– Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast – rekla je dadilja u intervjuu za američki “Ok magazin”. Uz to je i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

– Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu – mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine dece.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: AP/ Evan Agostini

Način na koji je zajedno sa suprugom Bredom Pitom odgajala svoju prvu biološku ćerku Šajlo, oduvek je bio predmet kritike. Šajlo je godinama viđana u isključivo dečačkim stvarima i sa kratkom kosom. Ponosni roditelji su pravdali ovu odluku željom da dopuste detetu da bude upravo onakvo kako se oseća. Javnost je najćešće bila podeljena, ali je ona i dalje imala epitet dobre majke.

Nakon razvoda, Bred Pit je često istupao sa izjavama da se iza savršenog oklopa ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja dece. Taj period je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je ipak Bred lošije prošao. Njihova borba oko starateljstva je jako dugo trajala.

Dadilja je potvrdila i da Anđelina voli da popije, i kako praktično svako veče otvara bocu crvenog vina. Možda joj to niko ne bi ni zamerio, da ona svoje simpatije prema alkoholnim pićima ne deli sa decom, i to u bukvalnom smislu. Ona im često dozvoljava da popiju piće ili dva, iako je reč o maloletnoj deci.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Posebno je naglasila da je ovde reč o neviđenom licemerju, jer je njen najjači argument u borbi za starateljstvom upravo bila oputžba upućena njenom bivšem mužu. Anđelina je često isticala da je zapravo Bred taj koji je alkoholičar.

Dadilja je prepričala i kako je 46-godišnja glumica zbog posla često gledala video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a nije se ustručavala ni sav taj sadržaj prikazuje deci i da to nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Dodala je i da je čula da Anđelina ostavlja decu bez nadzora, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film. Iako je ova poslednja izjava više na nivou spekulisanja, očito je da je imidž Anđeline Džoli jako poljuljan.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Alo/OK magazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.