ŽENE SU LUDELE ZA NJIMA, A ONI SU VOLELI MUŠKARCE: Slavni glumci dugo su krili VELIKU TAJNU!
Rok Hadson, Foto: Profimedia

niste znali

ŽENE SU LUDELE ZA NJIMA, A ONI SU VOLELI MUŠKARCE: Slavni glumci dugo su krili VELIKU TAJNU!

Iako su ih tokom karijere spajali sa mnogim lepoticama, ovi glumci zapravo su bili naklonjeni istom polu

Objavljeno: 13:12h

Neki od najvećih holivudskih zavodnika izgradili su zavidne karijere u svetu glume, tokom kojih su ih u javnosti povezivali sa brojnim slavnim lepoticama sa kojima su neretko stupali i u brak. Ipak, iako su važili za miljenike žena i velike zavodnike, dugo su uspevali da vešto sakriju veliku tajnu o svom pravom seksualnom opredeljenju.

Entoni Perkinson
foto: Profimedia

Naime, holivudski studiji sa kojima su potpisivali stroge ugovore, prisiljavali su glumce da vode dvostruki život, a to je značilo da će se u javnosti pojavljivati samo sa ženama, u većini slučajeva upravo sa onima koje je studio odabrao za njih.

Tako je Rok Hadson početkom šezdesetih godina na premijere i dodele nagrada dolazio ruku pod ruku s raznim lepoticama, a ujedno i u društvu svog dečka, koji je takođe imao žensku pratnju.

– Niko sa gramom pameti u glavi tada nije “izlazio iz ormara”. To je bila smrt za karijeru. Svi smo se pretvarali da smo heteroseksualci. Jednom smo na premijeri sreli Pola Njumana i njegovu suprugu Džoan Vudvard. Pogledao nas je i nasmejao se. Na njegovom licu pročitao sam da zna kako smo Rok i ja ovde zajedno. Svi smo se tome smejali – otkrio je Li Garlington, za kog je Hadson jednom prilikom rekao da je ljubav njegovog života.

Keri Grant
foto: Profimedia

Sredinom pedesetih godina magazin Confidential najavio je Hadsonovom agentu Henriju Vilsonu da će objaviti priču o njegovom seksualnom opredeljenju, ali Vilson je uspeo da zaustavi objavljivanje otkrivši im poverljive informacije o svoja druga dva klijenta.

Jedan od njih bio je Tab Hanter. Plavooki i plavokosi lepotan bio je jedna od prvih velikih tinejdžerskih zvezdi u SAD-u, slika i prilika zgodnog dečka iz susedstva i simbol američke muževnosti.

Na vrhuncu karijere mediji su pisali o njegovim vezama s Natali Vud i Debi Rejnolds, ali Tab je kasnije u dokumentarcu “Tab Hunter Confidential” otkrio kako su te veze bile nameštene. Bio je gej u vreme kada je holivudska mašinerija bila neprijateljski nastrojena prema homoseksualcima. Takođe je morao da skriva svoju seksualnost kao i veze s glumcem Entonijem Perkinsom i klizačem Ronijem Robertsonom.

Keri Grant
foto: Profimedia

Svoju vezu skrivali su i Keri Grant i Randolf Skot. Slavni glumci upoznali su se 1932. godine na setu filma “Hot Saturday”. Nedugo nakon toga počeli su da žive zajedno i 12 godina se delili kuću u Santa Moniki i rezidenciju u Los Anđelesu.

Grantu je studio Paramount 1934. godine naredio da oženi Virdžiniju Čeril, ali brak je potrajao samo 13 meseci i Keri se vratio suživotu sa Skotom.

Jedan od retkih glumaca koji nije skrivao činjenicu da ga privlače i muškarci bio je Marlon Brando. Holivudska urbana legenda kaže da je odbio Sofiju Loren i Elizabet Tejlor, ali ne i Roka Hadsona i Džejmsa Dina.

– Baš kao i veliki broj muškaraca i ja sam imao homoseksualna iskustva. Ne sramim se toga. Nikada nisam obraćao puno pažnje na to šta ljudi misle o meni, ali ako postoji neko ko je uveren da smo Džek Nikolson i ja ljubavnici – neka nastave da veruju u to. Meni je to zabavno – rekao je Brando 1976. godine u jednom intervjuu.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.