POKUŠALA JE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO, A SADA SE SKINULA POTPUNO GOLA! Ćerka Majkla Džeksona u SEKTI, postala VEŠTICA!
Foto: Profimedia

šok

POKUŠALA JE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO, A SADA SE SKINULA POTPUNO GOLA! Ćerka Majkla Džeksona u SEKTI, postala VEŠTICA!

Ćerka Majkla Džeksona zgrozila ljude obnaženim fotografijama.

Objavljeno: 22:47h

Ćerka kralja popa, Paris Džekson je sa još nekoliko drugarica, obnažila se pod punim mesecom kako bi izrazile zahvalnost uoči Noći veštica. Svoj ritual su prikazale na Instagramu objavama provokativnih fotografija.

Prema rečima Parisine prijateljice Lavender, nedavno su osnovali grupu i okupljaju se kako bi obeležile svaki početak nove lunarne faze.

"Hvala vam sestre što ste mi dozvolile da vodim svoj prvi ritual punog meseca", napisala je Lavender na svom Instagramu.

"Neverovatno je imati ovaj slatki i poseban veštičiji kult. Grupa tako duhovno svesnih, neverovatnih žena. Hvala vam na strpljenju zbog mog petljanja." A Lavanda je u komentaru pojasnila da ritual nije ništa mračno. Umesto toga, oni su se jednostavno „zahvaljivali mesecu“.

Paris Džekson
foto: Instagram

Kako je i sama priznala, Paris je u ovom kultu pronašla mir nakon pokušaja samoubistva.

Paris je ranije rekla da više ceni život i ovu zemlju nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo. O pokušajima samoubistva razgovarala je sa Vilom Smitom u emisiji "Red Table Talk", rekavši da je zahvalna što je još živa.

"Mogu reći ,nekoliko godina kasnije, da sam zaista zahvalna što nisam to uradila. Stvari su postale bolje", objasnila je Paris.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.