"IMAMO DVOJE UPUCANIH, KRVARE, PALI SU!" Tragičan POZIV sa snimanja OTKRIVA PRAVU ISTINU: Evo ko je KRIV ZA SVE!
Foto: Profimedia

isplivalo

"IMAMO DVOJE UPUCANIH, KRVARE, PALI SU!" Tragičan POZIV sa snimanja OTKRIVA PRAVU ISTINU: Evo ko je KRIV ZA SVE!

Dramatičan poziv sa seta Hitnoj, koji otkriva i ko je kriv za sve.

Objavljeno: 22:35h

"Ranč Bonanza Krek, imali smo dvoje ljudi koji su slučajno upucani na snimanju filma iz rekvizita. Treba nam pomoć odmah", supervizorka snimanja Mami Mičel objašnjava dispečeru Hitne pomoći šta se dogodilo, a sve se lepo čuje na audio snimku koji su objavili američki mediji.

Reč je o pozivu Hitnoj pomoći nakon tragičnog događaja koji se dogodio u petak 23. oktobra u Meksiku na snimanju filma “Rust”.

Alek Baldvin
foto: Profimedia

“Jesu li upucani pravim metkom?”, pita dispičer, a Mičel odgovara.

“Ne mogu vam to reći. Imamo dvoje upucanih na snimanju filma. Imali smo probu, ne znam da li su bili pravi meci. Ne znam koliko je ozbiljno krvarenje, oboje su samo pali, ali su svesni. Istrčala sam napolje", priča uznemirena žena.

Operatorka joj zatim objašnjava da postoji još niz pitanja koja treba da joj postavi, a da ona mora da odgovori na sve, a zatim se čuje da očajna žena odmiče slušalicu i nekome kraj sebe govori:

“Jesi ga čuo, go*nar jedan, asistent režisera, još se dere na mene a on je trebalo da proveri pištolje, on je odgovoran”.

Alek Baldvin
foto: Profimedia

Zatim slušalicu od Mičel uzima muškarac koji nastavlja konverzaciju sa operatorkom.

"Jesu, svesni su, nisam siguran koliko je ozbiljno, mi nismo s njima unutra. Mislim da dve osobe imaju po jednu prostelnu ranu", priča, a operatorka govori da će im onjasniti kako da uspore krvarenje, na šta muškarac dodaje da je sa ranjenima već medicinski tehničar.

"Imamo medicinskog tehničara na setu, mislim da on to radi već. Čekajte da proverim da li mogu bliže da priđem... Jedna od ranjenih osoba leži. Krvari. Mi smo kod prve kapije", govori muškarac.

Poslušajte snimak:

Pištolj iz kog je Alek Boldvin ispalio metak tokom snimanja i usmrtio jednu ženu, predao mu je pomoćnik reditelja koji mu je rekao da je “oružje bezbedno”, navodi se u zapisniku istražnog suda, prenosi BBC. Život je izgubila direktorka fotografije Halina Hačins, a reditelj Džoel Suzu je ranjen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.