PRAVI METAK U PIŠTOLJU, HELIKOPTERSKA NESREĆA I RUSKI RULET: Donosimo vam najgore smrti na holivudskim snimanjima!
Foto: printscreen/youtube

au!

PRAVI METAK U PIŠTOLJU, HELIKOPTERSKA NESREĆA I RUSKI RULET: Donosimo vam najgore smrti na holivudskim snimanjima!

Alek Boldvin je ubio koleginicu na snimanju filma!

Objavljeno: 08:40h

Nakon vesti da je Alek Boldvin ubio članicu ekipe i ranio režisera, donosimo vam najveće tragedije koje su se odigrale na filmskom setu

Glumac Alek Boldvin ubio je ženu iz snimateljske ekipe, a ranio režisera i scenaristu svog novog filma "Rust". Jezivi incident dogodio se u Santa Feu, gde je ekipa filma snimala taj vestern.

Pogođena Halina Hačins (42) je odmah preminula, dok je režiser i scenarista Džoel Suza (48) ranjen ali se očekuje da će preživeti.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Tragedije na holivudskim setovima nisu retke - nebrojeno puta smo čitali o nesrećama zbog kojih su povredama podlegli kaskaderi i statisti, a jedna od najvećih misterija dogodila se na setu filma "Vrana" u kojem je glavnu ulogu igrao Brendon Li, sin legendarnog majstora borilačkih veština Brusa Lija i Linde Emeri Li.

Tragedija se dogodila u noći između 31. marta i 1. apria 1993. godine l kada je ubijen na setu, najverovatnije zbog greške ekipe za rekvizite. U pištolju koji je bio napunjen ćorcima našao se pravi metak.

1 / 5 Foto: Profimedia

Taj isti pištolj je korišten dan ranije, na setu kada je morao da bude napunjen pravim mecima. Jedan je ostao u cevi, i taj jedan metak je ubio Brendona Lija.

Deset godina ranije, na snimanju filma "Twilight zone", dvoje dece - Mika Dinh (7) i Rene Šin Ji Čen (6) i glumac Vik Morou nastradali su u helikopterskoj neseći. Helikopter je leteo nisko i zahvatile su ga eksplozije pirotehnike. Rotor je obezglavio Moroua, i smrvio šestogodišnjeg Šina.

Heksum
foto: YOUTUBE/ENIGMAS I.R.L

Godinu dana kasnije je objavljeno da je glumac i maneken Džon Erik Heksum poginuo na snimanju serije "Cover up".

Filmska ekipa je snimala epizodu "Golden opportunity", u kojoj je Heksumov lik trebalo da napuni pištolj. Dat mu je pravi pištolj, koji je za potrebe snimanja napunio ćorcima, ali se reditelju nije dopalo kako je ispala scena. Dok je trajao prekid snimanja, Heksum se na setu "igrao s pištoljem", i rešio da isprazni sve ćorke, osim jednog, kako bi simulirao igru "Ruski rulet". Stavio je pištolj na slepoočnicu i povukao okidač. Preminuo je na licu mesta.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.