SPREMNA DA OBELODANI MRAČNE TAJNE SKRIVANE 13 GODINA: "Neka je Bog u pomoći mojoj porodici..."
Britni Spirs, Foto: Profimedia

free britney

SPREMNA DA OBELODANI MRAČNE TAJNE SKRIVANE 13 GODINA: "Neka je Bog u pomoći mojoj porodici..."

Pevačica, koja je napokon slobodna, ne želi više da ćuti

Objavljeno:

Britni Spirs je definitivno zvezda o kojoj bruji ceo svet. Nakon 13 godina, napokon ima mogućnost da sama brine o svom životu, što je ranije umesto nje radio njen otac. Britni očigledno uživa punim plućima, a sada je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju novogodišnje dekoracije. Međutim, to nije iznenadilo njene pratioce koliko ono što je napisala.

Britni Spirs
foto: Instagram

Britni je, između ostalog, istakla da se njena porodica neće dobro osećati ako ona odluči da da intervju.

- Biću iskrena i reći ću da sam dugo čekala da se oslobodim situacije u kojoj sam se našla. I sada kada se to desilo, plašim se da uradim bilo šta jer strahujem da ću napraviti grešku. Toliko godina mi je pričano da ako uspevam u stvarima, to može da se završi, a nikad nije. Radila sam naporno, ali sada kada se to dešava, ja sam srećna ali i uplašena. Psi istrče na ulicu kada vozim do kuće i to me uplaši. Prolazim pored škole, tu su deca, ne volim kada pokušavaju da me uplaše i skoče pred mene, kao da namerno žele da pogrešim - piše Britni i nastavlja:

Britni Spirs
foto: Profimedia

- Neću ni objavljivati toliko jer me strah pogrešiti u svetu u kome je sloboda temeljno pravo. Žalosno je. Počela sam se ovako osećati kada su mi vratili ključeve automobila pre četiri meseca. Nisam ih imala punih 13 godina! Nisam zaslužila da se prema meni odnosi kao što su me tretiralo proteklih 13 godina! Ogorčena sam na naš sistem i žao mi je što ne živim u drugoj državi. Slavim Božić mnogo ranije ove godine jer zašto ne? Verujem kako je bilo koja ideja koja vas usrećuje dobra ideja. Ono što sam proživela u prošlosti nije tajna tako da mislim da ću mnogo stvari morati promeniti u budućnosti. Nek je Bog u pomoć mojoj porodici ako ikada budem pristala na intervju! U međuvremenu ću odmoriti od posla - završila je ona.

Za kratko vreme je fotografija dobila skoro 2 miliona lajkova, a komentari podrške ne prestaju da pristižu. Kada će se Britni vratiti na scenu i odlučiti da progovori o svemu, nije poznato nikom, pa verovatno i njoj, ali nema sumnje da njeni fanovi to željno iščekuju.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.