AUUU ŠTA JOJ SE DESILO?! OTEKLO LICE I NEUREDNA: Važila je za lepoticu a sada je niko ne bi prepoznao! (FOTO)
Selena Gomez, Foto: Printscreen Instagram

druga osoba

AUUU ŠTA JOJ SE DESILO?! OTEKLO LICE I NEUREDNA: Važila je za lepoticu a sada je niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Mnogi nisu verovali da je baš ona u pitanju.

Objavljeno:

Pevačica i glumica Selena Gomez oduvek je važila za jednu od najatraktivnijih javnih ličnosti, a fanovi su je posebno zavoleli dok je bila u vezi sa Džastinom Biberom. Međutim, danas bi je malo ko prepoznao.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Selenu su paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa, a potom i u jednom restoranu meksičke hrane, a komentari su bili da je gotovo neprepoznatljiva. Ona je nosila sivu, široku trenerku, na licu nije imala šminku, a kosu je pustila. Kako se može videti, nabacila je i par kilograma viška, te deluje kao i da je natekla.

Ono o čemu se priča već tri godine jeste da se Selena bori sa depresijom, a veliko sažaljenje javnosti izazvala je kada se njen bivši Džastin Biber oženio. Helena dugo, barem ne javno, nije imala dečka, pa je zbog toga dobijala razne komentare zabrinutih fanova, pogotovo kada se pojavi u javnosti ovakvog izgleda.

1 / 4 Foto: Profimedia

Iako su Džastin i ona davno stavili tačku na svoju vezu, mnogi se nadaju da će on ostaviti suprugu i pomiriti se sa njom, te smatraju da će to pomoći Seleni da se vrati na pravi put.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.