GLUMAC UPUTIO APEL SVIMA NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE POZITIVAN NA KOVID:"Verujte mi, ne želite ovo, vakcinišite se!"
Kris Rok, Foto: Profimedia

POZIVA NA ODGOVORNOST

GLUMAC UPUTIO APEL SVIMA NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE POZITIVAN NA KOVID:"Verujte mi, ne želite ovo, vakcinišite se!"

Američki komičar je ranije objavio da je vakcinisan vakcinom Džonson&Džonson koje se daje u jednoj dozi

Objavljeno: 10:57h

Američki komičar Kris Rok objavio je u nedjelju da je pozitivan na covid-19 te je iskoristio priliku da pozove sve na vakcinisanje protiv koronavirusa, piše CNN.

Kris Rok
foto: Profimedia

Na svom Tviteru Rok je napisao: "Hej ljudi, upravo sam saznao da imam kovid i verujte mi - ne želite ovo. Vakcinišite se."

Američki komičar je ranije objavio da je vakcinisan vakcinom Džonson&Džonson koje se daje u jednoj dozi.

Bivši član ekipe "Saturday Night Live" nije komentarisao svoje stanje, a njegovi predstavnici za medije nisu odmah odgovorili CNN-u na zahtev za dodatnim komentarom.

U maju je Rok, gostujući u "The Tonight Show" rekao da se vakcinisao te je tada u šali kazao da je iskoristio svoj status zvezde te je "išao preko reda" da bi ga što pre dobio.

"Iskoristio sam svoj status selebritija", rekao je tada Rok. "Nije me bilo briga za ostale. Rekao sam: 'Hej Beti Vajt i ostali stariji ljudi, mičite se' da bih ja mogao da se vakcinišem."

Zna se da se i osobe koje su u potpunosti vakcinisane mogu zaraziti kovidom-19, no imunizacija u velikoj meri smanjuje rizik od hospitalizacije ili smrtnog ishoda, rekli su zdravstveni stručnjaci.

Kris Rok
foto: Profimedia

Preciznije, kod osoba koje se nisu vakcinisale protiv korone uočena je 11 puta veća verovatnoća da će umreti od te bolesti i 10 puta veća verovatnost da će biti hospitalizovani zbog težih posledica, pokazala je studija čije je rezultate ranije ovog meseca objavio američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti.

"Želim ti brz i potpun oporavak i da ti simptomi budu što blaži. Požuri, trebamo te", tvitao mu je Lari Čarls, producent i scenarista serije "Seinfield".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.