VATRENA STIHIJA ZBRISALA PAB SLAVNOG REDITELJA: 70 vatrogasaca jedva OBUZDALO požar!
Foto: Printscreen/youtube

VELIKA ŠTETA

VATRENA STIHIJA ZBRISALA PAB SLAVNOG REDITELJA: 70 vatrogasaca jedva OBUZDALO požar!

Holivudski reditelj nije imao sreće.

Objavljeno:

Britanskog reditelja Gaja Ričija dočekala je neprijatna vest o požaru koji je izbio u kuhinji paba, a koji se nalazi u njegovom vlasništvu. Sedamdeset vatrogasaca i deset vatrogasnih vozila gasili su vatrenu stihiju u pabu lociranom u poznatom rezidencijalnom delu Londona.

Ritchie je pab kupio 2018. godine, preko firme Fatboy Pub Company Limited, u kojoj je direktor, a koju drži s još tri suvlasnika. Firma je osnovana za upravljanje pabovima i barovima, kako piše u službenom registru.

gaj Riči
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je prema istom registru Riči direktor u desetak različitih firmi. Delom se radi o produkcijskim kućama, a delom je reč o ugostiteljstvu.

Ugašena firma Punch Bowl Records osnovana je za kupovinu prvog paba u Ričijevom vlasništvu, koji je 2008. godine kupio s tadašnjom suprugom Madonom. U taj su pab zalazile filmske i muzičke zvezde, poput Leonarda Di Kaprija. Pab je prodan 2013. godine.

gaj Riči
foto: Profimedia

Riči je suvlasnik i popularnog paba The Walmer Castle, koji je kupio s bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Redatelj filmova "Zdrpi i briši", "Gospoda" i "Sherlock Holmes" inače je strastveni ljubitelj piva, kojeg jako zanima i sam proces vrenja

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Jutarnji hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.