JOŠ JEDAN HOLIVUDSKI RASKID! GLUMICA OSTAVILA ČUVENOG KUVARA: Pričalo se da su ROĐENI JEDNO ZA DRUGO!
Kejti Holms sa dečkom, Foto: Profimedia

raskid

JOŠ JEDAN HOLIVUDSKI RASKID! GLUMICA OSTAVILA ČUVENOG KUVARA: Pričalo se da su ROĐENI JEDNO ZA DRUGO!

Glumičin portparol potvrdio je da posle osam meseci par više nije u vezi

Objavljeno:

Kejti Holms posle osam meseci veze sa kuvarom Emiliom Vitolom Juniorem, raskinula je i ponovo je usamljena.

Holivudska glumica mnogo vremena je provodila sa dečkom, a paparaci su ih stalno sretali u šetnjama ili dok sede u centru Njujorka, pa su čak i poljupci na javnom mestu padali. Nedavno je uslikana kako ozbiljna šeta pored njega, kao da su distancirani, a prema pisanju stranih medija, njihova veza se brzo razvijala, te se brzo i raspala. Ovoga puta, Holmsova i Emilio nisu se držali za ruke, ona je imala podočnjake, te je delovala natečeno u licu.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Ne zna se šta se dogodilo s njima i koji je razlog raskida osmomesečne veze, ali Emilio je zbog holivudske glumice ostavio čak i verenicu Rejčel Emons, bezosećajno putem sms poruke i to tek kada su se u javnosti pojavile njegove fotografije s Kejti. Rejčel je saznala za njegovu prevaru preko medija i ostala u šoku jer su živeli zajedno i pripremali venčanje.

Glumica je sada nekoliko puta zaredom uslikana s rukama punim kesa, a pre nekoliko dana uhvaćena je kako ide s ocem Martinom na večeru. On je strpljivo čekao kraj svog auta ispred njene zgrade u Njujorku i pojavila se nakon desetak minuta.

“Us Weekly” dalje navodi da par nije viđen zajedno mesec dana, a da je portparol glumice izjavio da su se Kejti i Emilio razišli prijateljski.

– Kejti i Emilio su zaista uživali u vremenu koje su provodili, ali jednostavno nije uspelo. Ona je sada fokusirana na ulogu majčinstva, kao i na svoj posao – rekao je izvor ovog medija, blizak paru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.