MAMADŽERKA KRIS DŽENER OTKRILA KOJA ĆERKA JE NAJTEŽA ZA SARADNJU! UZIMA IM 10% HONORARA: Ne grize je savest! (FOTO)
Kris Džener i Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

zanimljivo

MAMADŽERKA KRIS DŽENER OTKRILA KOJA ĆERKA JE NAJTEŽA ZA SARADNJU! UZIMA IM 10% HONORARA: Ne grize je savest! (FOTO)

Kraj jednog od najpopularnijih serijala posebno je obeležila „reunion" epizoda - koja je bila priređena „pod palicom" voditelja Endija Koena, koji je s čuvenim Kardašijankama razgovarao na razne teme i bez ustezanja

Objavljeno:

Kris Džener, poznata „mamadžerka” Kardašijan-Džener klana, priznala je tokom poslednjeg okupljanja u okviru serijala „U korak s Kardašijanovima” da joj je najteže bilo da radi s najstarijom ćerkom Kortni. Voditelj Endi Koen „izvukao je” ovaj odgovor iz nje i na sopstveno iznenađenje, a Kortni se još i složila pa obrazložila zašto njena majka tako misli.

Kardašijani
foto: Profimedia

– Neću da radim stvari samo da bih nešto tek uradila. Uglavnom odgovaram sa „ne” kad mi se nešto predloži, a ako odgovorim potvrdno, onda želim da znam svaki detalj, šta se tačno od mene traži… – objasnila je ona.

Kris je, između ostalog, priznala i da je ne grize savest što od rođenih ćerki za svoje usluge uzima po deset odsto zarade.

– Dobra sam u svom poslu, tako da, osećam da vredim i da imam prava na to – istakla je Kris.

Kardašijani
foto: Profimedia

Kloi joj je brzo pružila podršku.

– Mama je veliki radnik, a kad smo tek počinjale, niko u nas nije verovao tako kao što je ona. Ona je znala šta i kako možemo, svaka od nas. Tako nam je i pomogla dok smo tek gradile karijeru, usmeravala nas je i svakako je fer da za to bude i plaćena – izjavila je ona.

Kardašijani
foto: Profimedia

Uprkos pričama da „iza svake njihove loše reklame stoji upravo Kris” – devojke ističu da je stanje upravo suprotno.

– Smeta mi kad to čujem. Kao, kad se desi nešto strašno, tužno, pa i tragično: „Kris Džener je izatoga”. Mislim, ko bi to ikad uradio? Mi smo toliko vezane i toliko se volimo – „skočila” je u odbranu Kim Kardašijan.

– Pola priča koje tako izađu, ja za njih i ne znam – dodala je Kris.

Bonus video:

00:15

OŽENIO SE BRAT PETRA STRUGARA! Atmosfera na svadbi USIJANA, glumac pao u trans i svi govore o njegovim plesnim pokretima! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.