BILA JE NEOSTVARENI MUŠKI SAN, A ONDA SE UPROPASTILA! RAZVOD, OPIJATI PA POKUŠAJ UBISTVA: Ne liči na sebe! (FOTO)
Heder Loklir, Foto: Profimedia

nekad i sad

BILA JE NEOSTVARENI MUŠKI SAN, A ONDA SE UPROPASTILA! RAZVOD, OPIJATI PA POKUŠAJ UBISTVA: Ne liči na sebe! (FOTO)

Nove fotografije šokirale sve njene fanove

Objavljeno: 18:55h

Američka glumica Heder Loklir najpoznatija je po ulozi Semi Džo iz “Dinastije” i Amande Vudvard iz serije “Melrose Place”, a znamo je i po ulozi u seriji “Spin City”.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Ona je tada svojom lepotom zaludela mnoge muškarce i nazivali su je “lepoticom epskih razmera”, a čak četiri puta je nominovana za prestižnu nagradu “Zlatni Globus”.

Heder danas ima 59 godina i ponovo je u centru pažnje zbog svog izgleda, ali ovog puta komentari su pretežno negativni.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Naime, ona je držala sve konce u svojim rukama i gradila uspešnu karijeru sve do početka 21. veka kada su producenti naprasno prestali da je zovu. Sada se njeno ime spominje isključivo kada se govori o njenim nekadašnjim ulogama.

Ona je, inače, bila udata za Tomija Lija od kog se razvela 1993. godine, a potom se udala za gitaristu Ričija Samboru. Međutim, glumica se i od njega razvela 2006. godine, nakon čega su nastupili problemi.

1 / 2 Foto: Profimedia

Najpre je 2008. godine uhapšena u Kaliforniji zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a testovi su pokazali da je, pored toga, uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Brojni problemi i nezdrav način života bitno su uticali na ovu nekadašnju lepoticu, te je danas gotovo neprepoznatljiva. Paparaci su je nedavno fotografisali, te svi komentarišu kako je promenila lični opis, verovatno kako bi se osećala srećnije.

Heder nikada javno nije govorila o problemima koje je imala, a pre tri godine se dosta pisalo i o tome da je pokušala da se ubije.

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.