POMIRENJE VEKA! Bilionerka ponovo sa BIVŠIM: Reper držao govor, a na samom kraju joj je UZVIKNUO NEŠTO!
Foto: Profimedia

opa!

POMIRENJE VEKA! Bilionerka ponovo sa BIVŠIM: Reper držao govor, a na samom kraju joj je UZVIKNUO NEŠTO!

Oni su otišli u Njujork na jedan dan njenim privatnim avionom

Objavljeno:

Američka rijaliti zvezda Kajli Džener (23) je prisustvovala jednom događaju u Njujorku sa reperom Travisom Skotom (30), s kojim je čini se obnovila vezu u romantičnom smislu.

Naime, najmlađa milijarderka na svetu sa Travisom već ima ćerkicu Stormi (3), ali su se pre nekoliko godina rastali zbog njegove navodne nevere.

Oni su sada, kao u dobra stara vremena, otišli u Njujork na jedan dan njenim privatnim avionom, koji je prošle godine kupila za 72 miliona dolara, a oboje su izgledali fantastično.

Kajli Džener, Trevis Skot
foto: Profimedia

Vlasnik hita "Out West" otkrio je da i dalje voli svoju bivšu devojku dok je u utorak, 15. juna, primao nagradu na događaju "Parsons Benefit". Na kraju svog govora, Travis je uzviknuo ka publici:

- Stormi i ženice, volim vas - rekao je Skot.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Tom prilikom Kajli je nosila maslinastozelenu usku haljinu koja je isticala sve njene atribute, a obula je providne salonke, dok je Travis pozirao u crnom odelu i crnim kožnim cipelama.

Kajli je imala frizuru u stilu dvadesetih godina prošlog veka, a nosila je šminku u braon tonovima. Njihova ćerkica Stormi je pozirala u crnoj haljinici i patikama, dok joj je kosica bila vezana u dve punđe.

- Kajli i Travis su ponovo zajedno, Ben i Dženifer Lopez takođe, da li to znači da treba da pozovem bivšeg? - šaljivo je upitala jedna obožavateljka, a fanovi su oduševljeni što su se golupčići pomirili.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.