ŠOK! KEJT MOS SE UHVATILA IGLE! PRIJATELJ SVE ISPRIČAO: "Bilo je prilično bolno kada je bušila kožu duboko"!
Foto: Profimedia

ŠOK!

ŠOK! KEJT MOS SE UHVATILA IGLE! PRIJATELJ SVE ISPRIČAO: "Bilo je prilično bolno kada je bušila kožu duboko"!

Kako je medijima otkrio njen prijatelj, prva velika prilika u kojoj će pokazati šta je naučila je - Glastonbury festival

Objavljeno:

Kate Moss se školuje za tattoo majstoricu i najavljuje kako bi mogla početi tetovirati ljude već na slavnom Glastonbury festivalu, podelio je s javnošću njen prijatelj.

Dugogodišnji prijatelj i tattoo umetnik Daniel Casone otkrio je da ga je 47-godišnja manekenka zamolila da je uvežba - a čak je već tetovirala i njega.

Casone i Moss poznaju se nekoliko godina, otkako je posetila njegov salon u Highgateu u Londonu - a Casone joj je ulivao dovoljno poverenja da mu dozvoli da “osveži” njenu poznatu tetovažu lastavica, prema motivu britanskog slikara Luciana Freuda, nakon što je on preminuo.

A Casone je sada podelio njene velike planove za “Glastonbury ”, kultni muzički festival koji Moss često posećuje.

Kejt Mos
foto: EPA/ Justin Lane

“Rekla je da želi naučiti tetovirati od mene, kako bismo mogli otići u Glastonbury tetovirati ljude", rekao je.

"Nazvala me da dođem gore i tetoviram je, a na kraju smo završili tako da je ona mene tetovirala, napravila mi je “Kate" i srce na ruci", otkriva.

Dodao je za Sunday Mirror da Moss "zapravo nije znala što radi kad joj je dao iglu, ali dopustio joj je da crta po njemu jer je to Kate Moss”.

"Bilo je prilično bolno jer stvarno nije znala što radi i ulazila je iglom prilično duboko, ali mislio sam, hej, znate što, nemam ništa protiv", dodao je.

Umetnik je takođe otkrio da ga je i pevačica Rita Ora takođe pokušavala tetovirati.

Veruje se da Moss ima ukupno sedam vlastitih tetovaža, uključujući sidro i dva srca, kao i lastavice cenjenog umetnika Freuda.

On je preminuo 2011. godine u dobi od 88 godina, ali Moss je poverila Casoneu da ih dotera kad počnu bledeti, a tattoo artist je priznao: "Nisam hteo dirati njegov rad, ali za nju sam to napravio pa sam ga malo popravio i malo osvežio"

"Mislim, to je originalni Freud. Pitam se koliko bi to naplatio kolekcionar? Nekoliko milijona?", rekla je prethodno Moss za Freudov rad.

Inače, britanski slikar Lucian Freud bio je unuk psihoanalitičara Sigmunda Freuda i jedan od najistaknutijih portretista 20. veka.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.