IRINA UDARA KONTRU! Sveti se Kim zbog BIVŠEG DEČKA? Starleta uhvaćena sa Ronaldom dok je bio sa MANEKENKOM!
Foto: Profimedia

AUUUU!

IRINA UDARA KONTRU! Sveti se Kim zbog BIVŠEG DEČKA? Starleta uhvaćena sa Ronaldom dok je bio sa MANEKENKOM!

Au, čoveče, ko bi se nadao ovome?

Objavljeno:

Pre Bredlija Kupera (46) sa kojim je dobila ćerku i Leu (4), Irina Šajk (35) bila je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom (36), a zajedno su proveli čak pet godina. U tom periodu Ronaldo je čak dvaput uhvaćen sa Kim Kardašijan.

Sve je bilo bajkovito, a onda je odjednom svetskim medijima odeknula vest da su raskinuli, te da je za sve kriva Ronaldova mama koja se mešala u njihovu vezu. Kristijano je jako vezan za svoju majku, a Irina navodno nije mogla da se nosi sa tim.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete Kim Kardašijan. Ubrzo su krenula "šuškanja" o ljubavnom odnosu s obzirom na to da su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se zvezde ljube, ali vezu nikad nisu potvrdili.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Nakon prekida s Irinom, 2016., Ronaldo i Kim opet su uhvaćeni zajedno na koncertu Dženifer Lopez (51). Ipak, nikada nije potvrđeno da li je bila reč samo o kratkoj avanturi ili ozbiljnijoj vezi.

Kim Kardašian, Kim Kardašijan
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, jedan od najpoznatijih repera na svetu Kanje Vest (44) i Irina uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Provansom, gde su proslavili njegov rođendan. Već se danima priča o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.