PAMELA ANDERSON U PLEJBOJ VILI UHVATILA GLUMCA U TROJCI: Pomogla mu da "završi posao"
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

NISTE ZNALI

PAMELA ANDERSON U PLEJBOJ VILI UHVATILA GLUMCA U TROJCI: Pomogla mu da "završi posao"

Pamela Anderson u svojim memoarima opisala je kako je slavnog glumca uhvatila u trojci na zabavi u Plejboj vili.

Objavljeno:

U svojim nadolazećim memoarima, “Love, Pamela”, Pamela Anderson je otkrila da je jednom svedočila kako glumac Džek Nikolson "ima trojku" u Plejboj vili, piše NY Post.

- Svi su se kikotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala i nagla se nad lavaboom da popravim sjaj za usne - napisala je 55-godišnjakinja u svojoj knjizi.

- Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam uspela da izbegnem njegov pogled koji sam uhvatila u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo "da obavi posao", jer je ispustio smešan zvuk, nasmešio se i rekao: "Hvala, draga".

Šok tvrdnje Pamele Anderson
Šok tvrdnje Pamele Andersonfoto: Profimedia

Anderson se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Popularna Pamela je naglasila da je "Plejboj vila bila mesto potpune slobode".

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo i te kakvo iskustvo - napomenula je.

Naime, Anderson je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je nedavno da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao šta ima ispod - prisetila se Pamela.

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer je i on mene video golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmejala i produžila dalje - rekla je.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.