MLAD MESEC U VODOLIJI DONOSI VELIKE PROMENE! Zovu ga još i CRNI, 4 znaka su na UDARU
Mesec, Foto: Espreso

PAŽLJIVO

MLAD MESEC U VODOLIJI DONOSI VELIKE PROMENE! Zovu ga još i CRNI, 4 znaka su na UDARU

Važan astrološki aspekat očekuje nas 1. februara kada će biti mlad Mesec u Vodoliji, koji astrolozi nazivaju i Crni

Objavljeno:

Mlad Mesec poprimiće buntovne osobine Vodolije u kojoj će se nalaziti 1. februara, pa će ovo biti izazov da se otarasimo prepreka i planiramo bolju budućnost.

Vodolija je znak koja uvek postavlja nova pravila, tako da treba da izađete iz zone konfora i primenite novi obrazac za život.

Crni Mesec u Vodoliji doneće nam nov način planiranja budućnosti i osloboženje od pravila koja su nas kočila da krenemo dalje.

Kako će Merkur tada još uvek biti retrogradan, mnogi ljudi će i dalje fokusirati svoje razmišljanje ka prošlosti, što može da izazove frustracije. Suština mladog Meseca u Vodoliji je da krenemo napred, a ne nazad u prošlost.

Ovaj Mesec imaće najveći uticaj na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije. Oni će osećati najveći poriv da poruše sve što ih sputava u ostvarivanju ciljeva.

Ovim znakovima će februar donti ostvarivanje želja

Datumm Crnog Meeca poklapa se sa lunarnom kineskom Novom godinom u znaku vodenog Tigra u kineskom horoskopu. Ovaj znak simbolizuje dolazak velikih promena, tako da treba da budemo spremni za nešto potpuno novo.

4 ZNAKA OSETIĆE UTICAJ MLADOG MESECA

VODOLIJA - Za vas je mlad Mesec najvažniji jer se dešava u vašem znaku, pa nagoveštava promene koje će promeniti tok 2022. godine.

BIK - Ovaj aspekat biće okidač promena na radnom mestu. Budite spremni za novi sistem rada.

ŠKORPIJA - Moguća je promena mesta življenja, kao i porodične nesuglasice.

LAV - Prihvatite novi vid slobode u partnerskim odnosima. Mlad Mesec u Vodoliji pruža vam novo viđenje instituacije braka.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.