SKINULA SE POZNATA VODITELJKA, KAO OD MAJKE DA JE ROĐENA: Pokušala da sakrije BRADAVICE, STRADAĆETE OD OVOGA! FOTO
Holi Sonders, Foto: Printscreen/Instagram

ZA INFARKT

SKINULA SE POZNATA VODITELJKA, KAO OD MAJKE DA JE ROĐENA: Pokušala da sakrije BRADAVICE, STRADAĆETE OD OVOGA! FOTO

U sportskoj industriji je od 2009. gofine, a godišnje zaradi dva miliona dolara

Objavljeno: 15:18h

Holi Sonders je jedna od najljepših sportskih novinarki na svetu.

Ova 32-godišnjakinja je poznata po svom izvještavanju sa golf terena, ali i američkog fudbala na "Foksu".

U sportskoj industriji je od 2009. gofine, a godišnje zaradi dva miliona dolara.

Dok je studirala se bavila golfom, ali ipak je napravila pravi potez izborom karijere.

A svoje pratioce redovno fotkama na kojima nema previše odeće na sebi.

Kad je reč o sportu, sve je o atletskom telu i svim tim mišićima; međutim, ponekad se neki ističu kao čvrsti atletski uz to što su ženstveni i seksi.

Holly Sonders privlači svu pažnju od svojih tinejdžerskih dana na razne načine, bilo kao igračica golfa ili reporterka, voditeljka televizije ili novinarka.

Bivša igračica golfa najpoznatija je po svom avataru kao voditeljica programa "Jutarnja vožnja" na Golf Channelu.

Do danas, Sonders se smatra zadivljujućom divom koja je počela s golfom, pokazujući svoju ludu ludost pred mikrofonom i svojim slikama koje bodu oči na društvenim mrežama.

Zaista je prikupila ogromnu publiku i fandom iako je okružuju i kontroverze.

Ljubavni život

Sonders je prvi put upoznala Kuselias tokom njenog mandata u Morning Driveu dok su zajedno vodili emisiju.

Imali su brzu vezu uprkos tome što je Erik imao lošu reputaciju zbog svog imena. Dvojac je neko vreme hodao jedno s drugim, a venčao se 2012. godine.

Tada je Kuselias bio poznat po flertovanju i nepotrebnim aferama s većinom. Kasnije se takođe saznalo da je Kuselias već bio oženjen i imao troje dece kada se verio i vezao za Holly; pa su se razveli 2016.

Prema izvorima, Kuseliasova bivša supruga vodila je istragu o njemu i otkrila njegovu prljavu naviku da ima afere s mnogim njegovim saradnicima, uključujući Holly Sonders.

U početku, Sonders nije govorio o njihovom razvodu sve dok jedan od Kuseliasovih obožavatelja nije tvitao o njemu u svojoj objavi.

Tada je Holly retweetala: “Podnela sam zahev za razvod pre više od godinu dana... nismo bili zajedno jako dugo. Hvala." Bili su u braku godinama, a razvod je stigao odmah sa svim detaljima koji su izneseni iz javnosti.

Kliff Kingsbury Nakon što je Sonders podneo zahtev za razvod, počela je izlaziti s glavnim trenerom Cardinalsa Kliffom Kingsburyjem, a vest je potvrđena 9. januar 2019., nakon što je tvitala o Kliffu.

Za to vreme čestitala je Kliffu na unapređenju i izjavila: “On je najbolji. I malo smo prošli deo simpatije.”

Dvojac se prvi put upoznao kada je ona bila sporedni reporter za Big 12 Games, a Kingsbury se razveo. Međutim, nažalost, njihova je romansa bila kratkotrajna i vrlo brzo je završila.

Vegas Dave Nakon toga, Holly Sonders hodala je s Daveom Oanceom, zvanim Vegas Dave, od decembra 2019. Prvi put su se sreli u striptiz klubu u Crazy Horseu dok su išli na zabavu u drugi striptiz klub, Sapphire. Nedugo nakon spoja objavili su veridbu.

1 / 17 Foto: Printscreen/Instagram

Upravo tokom dana, dok je COVID 19 zahvatio globus, zajedno su bili u karanteni u Meksiku; tako su delili slike svojih dana u vrijeme izolacije u Cabu.

Međutim, nakon kratkog vremena, Dave se vratio roditeljima, ostavivši Sondersa samog, a obožavatelji su bili ludi, pokazujući da je to raskid.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.