VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JANUARA: Sledeća sedmica pripada SAMO VAMA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROSKOP

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. JANUARA: Sledeća sedmica pripada SAMO VAMA!

Pripremite se za nadolazeću sedmicu

Objavljeno:

Ovan

Poslovno ste vrlo skoncentrisani i ništa vam ne pada teško. Ideje vam samo naviru i potrebno je neko ko da vas podrži u tome, kako finansijski, tako i poslovno. Treba da istrajete u tim namerama, jer će doći i do poboljšanja finansija, dugoročno. U ljubavi niste zadovoljni već duže vreme. Partner nema dovoljno sluha za probleme koji vas muče. Pokušajte da razgovarate otvoreno sa njim, u suprotnom, razlaz je neminovan. Povedite računa o urogenitalnom sistemu, ne zanemarujte simptome.

Bik

Stres
foto: Profimedia

Situacija na poslu je prilično napeta, ponajviše zbog obaveza koje vam svakodnevno nameću. Poslodavac nema sluha za vašu opterećenost, čak razmišlja o tome kako da vam snizi platu. Rešeni ste da potražite drugi posao. Emotivno ste usamljeni, ali vam trenutno to potpuno odgovara. Slobodno vreme sada koristite za završavanje drugih, vama dragih, obaveza. Prija vam izlazak sa prijateljima. Odlično se osećate, boravite više u prirodi, okruženi dragim ljudima.

Blizanci

Očekujete unapređenje na poslovima koje obavljate, ali i poboljšanje finansija. Saradnja sa kolegama je opuštena i profitabilna. Kompatibilni odnosi mogu da doprinesu napretku. Partnera okrivljujete za nestabilnost u odnosu, a delom ste i sami krivi što se stvari ne odvijaju po vašoj želji. Razgovarajte o međusobnim potrebama, nađite zajedno rešenje koje će vam prijati. Planirajte zajedničku budućnost. Muči vas glavobolja, nemojte je zanemarivati, pođite kod lekara.

Rak

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

Inovacije su aktuelne, što vam trenutno ne prija, jer ne želite bilo kakve promene. Poželjno je da ih prihvatite, kako biste im se lakše prilagodili. Vreme je da započnete nove projekte, koje ćete uspeti da plasirate i od kojih ćete imati koristi. Potrebna vam je ljubav, podrška od strane partnera. Ukoliko ste u braku, partner je mentalno potpuno odsutan, udaljio se, ne učestvuje aktivno u donošenju odluka. Muči ga depresija. Imajte razumevanja! Prisutan je disbalans hormona.

Lav

Vrlo ste odlučni da postignete ciljeve koje ste sebi zadali. Istrajni ste, ne odustajete već pri prvim preprekama. Ne nedostaje vam ni snage, ni volje. Otvoreni ste za sve opcije. Ukoliko imate nedoumice, posavetujte se sa timom s kojim neposredno sarađujete. Slobodni mogu ući u vezu sa osobom koja im se već duže vreme dopada, a koju su upoznali na poslu. Ali, ovaj odnos može biti samo tajnog karaktera, uskoro nećete biti s tim zadovoljni. Imate hroničan problem sa zglobovima.

Devica

Kompjuter, Laptop, Muškarac, Posao, Programer
foto: Profimedia

Budite skoncentrisani na jedan posao, ne rasipajte energiju prebrzo, jer će vam biti potrebna da se suočite sa određenim situacijama. Biće vam potrebna istrajnost i upornost. Ukoliko ne radite, sada su velike šanse da se zaposlite. U partnerskim odnosima potrebno je mnogo tolerancije, jer lako može doći do nerazumevanja, zbog retrogradnosti Merkura. Ne donosite odluke u ovom periodu, kako se ne biste pokajali. Promenite režim ishrane, izbacite nezdravu hranu, posavetujte se sa nuticionistom.

Vaga

Poslovno ste prilično nezadovoljni situacijom. Ogorčeni ste zbog samog poslovnog okruženja, a ponajviše zbog stalnih nesuglasica sa nadređenima. Imate osećaj da vam namerno daju previše obaveza. Odnos sa partnerom je opušten, sa njegove strane možete uvek imati podršku. Nailazite na pažnju i razumevanje. U njegovom prisustvu ste potpuno relaksirani. Planirate zajednički odlazak na odmor. Zdravstveno se odlično osećate. Ipak, potrebno je da smanjite pušenje, ali i da izbegavate zadimljene prostorije.

Škorpija

Vrlo je važnio da budete maksimalno skoncentrisani na poslu, ne donosite nagle, nepromišljene odluke. Prilično ste nervozni i napeti, što može da vas remeti u obavljanju poslova. Razgovarajte sa osobama iz vašeg okruženja, kako bi ste neke poslove njima prepustili. Kada je u pitanju polje ljubavi, pokazujete dosta ljubomore, ali i posesivnosti prema partneru. Zbog toga ulazite u otvorene sukobe sa njim. Osećate malaksalost, prati je povišena temperatura. Obratite se lekaru.

Strelac

Odmor, Odmaranje, Relaksacija, Knjiga, Uživanje, Mir
foto: Profimedia

Polje finansija je jako dobro postavljeno, vrlo ste zadovoljni postojećim stanjem. To vam daje i vetar u leđa za obavljanje drugih poslova. Maksimalno ste skoncentrisani i sa lakoćom obavljate poslove. Ako ste slobodni, očekuje vas susret sa osobom koju poznajete ili sa kojom ste već bili. Sada je prilika da obnovite odnos, oboje ćete biti vrlo zainteresovani da održite ovu vezu. Na polju zdravlja je moguć pad imuniteta, stoga, radi prevencije, unosite vitamine i minerale.

Jarac

Vraća vam se stara snaga, ambicija, ali i potreba da ostvarite ciljeve koje ste sebi zadali. Potpuno ste predani poslu, a ideje koje vam naviru zadržite za sebe. U suprotnom, možete doći u otvoren sukob sa kolegama, zbog neiskrenosti i ljubomore. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan period za pokretanje inicijative za promene. Imate osećaj da ste upali u kolotečinu, iznećete partneru vaše ideje. Spremni ste i na drastične promene, ukoliko dođe do sukoba mišljenja. Prati vas glavobolja.

Vodolija

Imate neke nove ideje, koje sada ne možete da realizujete, jer su vam neke stvari izmakle kontroli. Došlo je do odlaganja istih, potrebno je strpljenje, ali i diplomatija, dok se ne ukaže prava prilika. Na polju ljubavi, otvara vam se mogućnost komunikacije sa osobom koja ne živi na ovim prostorima, koju poznajete iz ranijeg perioda. Međutim, ne možete očekivati ozbiljan odnos, već platonsku vezu. Obratite pažnju na zglobove, kao i prelome, zbog sbega i leda.

Ribe

Pritisak na poslu se malo smanjio, više niste napeti, nervozni. Do sada vas je ponajviše mučilo vremensko ograničenje, kao i rokovi koje ste morali ispoštovati. Uspeli ste da završite sve poslove koje sta naumili. Ukoliko ste u vezi, prisutni su stalni sukobi sa partnerom, ponajviše zbog različitih stavova. Potreban je otvoren razgovor, ako ne pronađete rešenje, sledi prekid odnosa. Boravite više na vazduhu, u prirodi, izbegavajte zadimljene i zagušljive prostorije. Aktivirajte svoje telo, izgubili ste kondiciju.

Bonus video:

04:27

Pogledajte kako je Sofija Una proslavila rođendan u Baru

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.