BLIZANCI ŽELE STARU LJUBAV, DOK JARČEVIMA SMETAJU LJUDI! Pronađite svoj ZNAK i saznajte šta vas čeka DANAS
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

BLIZANCI ŽELE STARU LJUBAV, DOK JARČEVIMA SMETAJU LJUDI! Pronađite svoj ZNAK i saznajte šta vas čeka DANAS

Pogledajte svoj horoskop za danas i saznajte šta vas očekuje

Objavljeno: 07:58h

Dnevni horoskop za 20. januar vam donosi mnoge promene kako na ljubavnom, tako i na poslovnom smislu. Ako vas zanima šta vam Zodijak poručuje za danas pronađite svoj znak u nastavku.

OVAN

Pod uslovom da niste negativni, vama danas vladaju jake snage samovolje. To ćete iskazati u svakom modelu posla ili razgovora sa nadeređenima. U ljubavi krenite sa onim lakšim nesporazumima jer vam nije dan za teške teme. Zdravlje je dosta dobro.

BIK

Sami vidite da imate dobru poslovnu podršku, ali vi ste manje – više nerazumni u zahtevima. Emocije su uzburkane, a vaše je da ne potonete u sebe i tako zagrlite tugu. Imate brige koje su rešive na više načina, zato ne očajavajte. Zdravlje je solidno.

Tužna
Tužnafoto: Profimedia

BLIZANCI

Velika očekivanja, a malo bitnog zalaganja. Kada sve saberete, vi ste baš tamo gde i treba da budete. Pokušavate da vratite staru ljubav. Niste više u poziciji da odlučite o zajedničkim koracima u budućnosti. Zdravlje je dovoljno dobro.

RAK

Slobodno se obratite za savet onim osobama kod kojih ste se dokazali kao lojalan poslovni saradnik. Ljubav je polje gde se danas ne snalazite najbolje jer niste zauzeli jasan stav po pitanju porodičnih obaveza. Zdravlje nije bitnije ugroženo.

LAV

U materijalnom poslovnom i intelektualnom smislu današnji dan je odličan. Nemate razloga da brinete za posao. Iako ste iznenađeni, nalazite se u stabilnoj ljubavnoj zajednici gde nema nesporazuma jer su napravljeni dobri dogovori. Nemate tegoba.

Ljubav
Ljubavfoto: Profimedia

DEVICA

Danas samo Ovan može da vas uspori na poslu. Pokušajte da nađete veru u ljude.Vreme je da krenete u nove ljubavne avanture jer ste završili sa prošlim i to definitivno. Pustite život i situacije da vas vode bez kalkulacije. Zdravlje dobro.

VAGA

Oslonite se na dobrog prijatelja koji vam može pomoći da prevaziđete nepovoljne probleme na poslu. U ljubavi ne morate da budete transparentni jer će ionako sve istine izaći na videlo dana. Na polju zdravlja imate problem sa stomačnim organima.

ŠKORPIJA

Rašćistite teren pre nego krenete da menjate taktiku. Vaši poslovi traže da se maksimalno prilagodite postojećim principima. Imate snagu da krenete u osvajanje Vodolije samo ako imate inspiracije da budete zanimljivi. Problem sa kičmom.

Bol u leđima
Bol u leđimafoto: Profimedia

STRELAC

Nejasne situacije brzo pretvarate u jasne. Zato vam je dan produktivan i veoma ispunjen. U ljubavi postupite po ritmu svog srca, bez velikog upliva mozga i bilo kakavih kompromisa. Slede dobre ljubavne senzacije. Polje zdravlja je dobro.

JARAC

Danas ste u svom fazonu ćitanja, niko reč ne može da izvuče iz vaših usta. Niste raspoloženi ni za druženje sa prijateljima jer vam je očigledno potrebna samoća. Na polju ljubavi nemate problema sa razumevanjem i komunikacijom. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

Racionalni ste danas i dobro određujete svoje prioritete. Budite i više fleksibilni, pa će vam da proteći mirnije i sa manje stresa. Zaboravite na prošlost i okrenite se današnjim trenucima sa novim osobama. Zdravlje nije bitno ugroženo.

RIBE

Nemojte ulagati svoje vreme u izgubljene bitke sa nadređenima. Imajte u vidu da vaše kretivne sposobnosti niko ne može da izbriše. Na polju ljubavi imate dobru podršku partnera, pa se prepustite zajedničkim trenucima. Zdravlje je dovoljno dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.