GOLA VODITELJKA U JUTARNJEM! Potpuno ih oslobodila, ONE PALE DO PODA, OVO JE ZA UMRETI (VIDEO)
Džozi Gibson, Foto: Printscreen/Youtube/This morning

šok

GOLA VODITELJKA U JUTARNJEM! Potpuno ih oslobodila, ONE PALE DO PODA, OVO JE ZA UMRETI (VIDEO)

Džozi je poželela da se i ona, u jednom trenutku, "oslobodi stega", pa je stala iza paravana s ostalim nudistima i krenula da se skida

Objavljeno: 14:56h

Džozi Gibson, voditeljka britanskog Jutarnjeg programa, snimala se sa nudistima na jednom odmaralištu.

Džozi je poželela da se i ona, u jednom trenutku, "oslobodi stega", pa je stala iza paravana s ostalim nudistima i krenula da se skida.

Naime, ona je to izvela potpuno neplanirano, pa je uspela da iznenadi i kolege u studiju, koji su ostali u neverici nakon njenog poteza.

Džozi je prvo skinula sa sebe mikrofon, a onda i uskočila u leden bazen, a sudeći po njenoj reakciji i nije joj bilo najprijatnije.

"Stvarno je hladno, prehladno", kukala je voditeljka.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/This morning

Zatim se u novom kadru pojavila potpuno naga, praveći društvo ostalim ljudima čije intimne delove je kamerman uspeo dobro snimiti.

"Ovde sam sa mojim novim prijateljima, pozdravite gledaoce, i držite grudi pokrivene", rekla je duhovito, aludirajući na sebe.

Međutim, dok je ona pričala, kamerman nije mogao a da ne snimi golo društvo oko nje, a na njihovu intimu voditelji u studiju pravili su urnebesne grimase,pa su po završetku kratko prokomentarisali:

"Bilo je blizu, zaista blizu", sugerišući na delove intime koji su uhvaćeni kamerom.

Ovaj neobičan prilog je trebao da predstavi takmičenje organizovano od strane ovih nagih ljudi, a mi smo sigurni da ga nećete tako lako zaboraviti.

Voditeljki Džozi svaka čast na hrabrosti!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.