3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA PAKAO U 2022. GODINI: Dok drugi budu uživali, oni će PATITI! Ruski astrolog SVE OBJASNIO
Ilustracija, Foto: Profimedia

AUUU!

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA PAKAO U 2022. GODINI: Dok drugi budu uživali, oni će PATITI! Ruski astrolog SVE OBJASNIO

Astrolozi polako počinju da objavljuju svoje prognoze za 2022. godinu, predviđajući šta nas sve čeka

Objavljeno:

Izazovi bez sumnje očekuju sve nas, ali ima onih koje u 2022. čeka malo turbulentniji period. Tako, čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će tri znaka imati dosta poteškoća i izazova u narednih 12 meseci. Evo koji tačno:

Strelac

Obratite pažnju na svoj privatni život, porodicu i razvoj karijere. Pre nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu. Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti zato pre nego što progovorite dobro razmislite.

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželeti da “iskočite” iz vlastite kože. Bićete puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite. Ne bi bilo loše da počnete prakticirati meditaciju, tako lakše ćete svladati sve nevolje i turbulentne periode.

Usprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno.

Jarac

Baš kao ni Strelcima ni vama ova godina neće biti preterano dobra kada je reč o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca. Međutim, početkom proleća imaćete priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam doneti profit. Vodite računa i ne donosite odluke naglo.

Dobro posmatrajte šta se oko vas događa, dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namenila, kaže ovaj ruski astrolog.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.