I PRILOG I GRICKALICA: Ako volite BELI LUK, odlepićete! (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Profimedia

neodoljiv ukus

I PRILOG I GRICKALICA: Ako volite BELI LUK, odlepićete! (RECEPT)

Jako hrskav

Objavljeno:

Potrebno je:

1 francuski hleb

50 g maslaca

malo suvog peršuna

malo belog luka u prahu

Baget, Beli luk
foto: Profimedia

Priprema:

U šerpici otopiti maslac sa peršunom i belim lukom. Francuski hleb preseći na pola, obe polovine zaseći na željene komade, silikonskom četkicom premazati svaki zasečeni komad, uviti u aluminijumsku foliju i u rerni zapeći 10-ak minuta na 220 stepeni.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media