MANEKENKA ISPRIČALA KAKVE JE "USLUGE ZA ZABAVU" PRUŽALA U ČUVENOJ PLEJBOJ VILI: Orgije su bile normalna stvar FOTO
Jenna Bentley, Foto: Printscreen/Instagram

SVE OTKRILA

MANEKENKA ISPRIČALA KAKVE JE "USLUGE ZA ZABAVU" PRUŽALA U ČUVENOJ PLEJBOJ VILI: Orgije su bile normalna stvar FOTO

Jenna Bentley je okusila sve čari života u zloglasnoj vili začetnika Playboyja

Objavljeno:

Bivša Playboyjeva zečica, Jenna Bentley, i bivša stanovnica zloglasnog Playboy Mansiona otkrila je kako je zapravo bilo živeti tamo. Od policijskog sata do ulaska Hugha Hefnera preko seksa do pružanja "usluga za zabavu", ova bivša zečica videla je i iskusila mnogo u poznatoj vili. Manekenka je živela 12 meseci u "Bunny Houseu", imanju uz vilu, otkriva The Sun. Kada se uselila imala je tek 18 godina, tada joj je to bilo ostvarenje sna.

Playboyjeva zečica je otkrila da joj dan danas fale te lude zabave koje su bile toliko divlje da su orgije i "poslužavnici" za zabavu bili normalna stvar u Hefnerovoj vili. Jenna se priseća i poznatih faca na koje je često nailazila u vili, među njima su bili: Angelina Jolie, Tommy Lee, Pamela Anderson, Dennis Rodman i mnogi drugi.

'Nikad se nisam seksala s Hefom'

"Nikad se nisam seksala s Hefom, ali sam ga jednom uhvatila u klinču s drugim ženama, sve što mogu reći je to da su bile četiri osobe, uključujući njega", otkrila je Jenna prenosi The Sun. Kada se Jenna uselila u Playboy Mansion, takođe je morala potpisati ugovor o neotkrivanju podataka, što znači da može dati samo sitnice o tome što je videla. Naime, bivša zečica tvrdi da je videla puno poznatih osoba kako se seksaju, a i sama je učestvovala u mnoštvu seksualnih igrica.

Poznato je da se sve devojke koje su vili moraju pridržavati strogih pravila zbog kojih, ako ih prekrše, mogu spakovati kofere i tražiti život negde izvan Hefnerove vile. Mladim i lepim ženama ta vila je tada značila više od porodice, to im je bila karta za novi život. Pre samog ulaska u vilu radi se kompletna provera identiteta devojka koja je, zahvaljujući svom izgledu, dobila mogućnost živeti u okruženju Hefnera i njegovih zečica.

Starleta se priseća, prenosi The Sun, da je život u vili bio neverovatno dobar, osim toga devojke nisu smele imati momke pa čak i detaljnije upoznavanje i vezanje s klijentima rezultiralo bi momentalnim izbacivanjem iz vile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.