HOROSKOP ZA PETAK 26. NOVEMBAR: Škorpije brinu o poslovnoj budućnosti, VODOLIJE, OPREZ!
Horoskop, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

HOROSKOP ZA PETAK 26. NOVEMBAR: Škorpije brinu o poslovnoj budućnosti, VODOLIJE, OPREZ!

Saznajte šta vam zvezde poručuju

Objavljeno:

Dnevni horoskop za petak:

OVAN

LJUBAV: Vi ste neko kome treba sloboda I poverenje partnera, a danas će izabrana osoba možda pokazati ljubomoru I posesivnost. POSAO: Moguće je službeni put. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vaši pokušaji da opušteno uživate u ljubavi, će biti osujećeni. POSAO: Ne trpite nepoštovanje, a upravo to možete doživeti na poslu. ZDRAVLJE: Moguć bol u predelu leđa I uopšte sklonost povredama.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć fizički kontakt sa izabranom osobom, ili nekom drugom osobom koja vas interesuje. POSAO: Očekujte mnogo rada, I probleme u procesu rada. ZDRAVLJE: Moguće crevne infekcije.

RAK

LJUBAV: Ušli ste u period nestabilnosti u sferi ljubavnih odnosa. POSAO: Dobit od svega što ima veze sa logistikom, bilo kakvom razmenom robe, usluga I informacija. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Zainteresovaće vas osoba koja je hladnija I mnogo manje strastvena od vas. POSAO: Vrlo lako dobijate ono što želite, jer znate kako ljude da naterate da rade po vašem. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Ova cela nedelja obećava. Doživećete neko uzbudljivo seksualno iskustvo ako ništa drugo. POSAO: Izbegavajte to da se sukobljavate sa autoritetima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vas neko osvojiti, baš onako kako ste zamišljali da to treba da se desi. POSAO: Očekuje vas nekakav uspeh ili napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Strasti su na vrhuncu I to svakako može da poremeti vašu rutinu, ali doneće vam I mnogo uzbudljivih događaja. POSAO: Brinućete o svojoj poslovnoj budućnosti. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vas sa nekim zbližiti neka zajednička interesovanja koja se mogu nazvati „graničnim“. POSAO: Imaćete korist ili uspeh ako se bavite kreativnošću ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo čulni što će naići na dobar odziv, pa je uživanje u ljubavi zagarantovano. POSAO: Posao će zahtevati saradnju, timski rad ili kreativnost. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

VODOLIJA

LJUBAV: Partner će nametati neka svoja očekivanja koja vi trenutno niste raspoloženi da ispunite. POSAO: Izbegavajte ulaganja u partnerske poslove. ZDRAVLJE: Povreda članka ili kolena.

RIBE

LJUBAV: Moguća afera sa nekim za koga radite ili sa nekim s kim ne biste trebali da se upustite u istu. POSAO: Bićete rastrošni pri baratanju sopstvenim budžetom. ZDRAVLJE: Dobro.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.