MAJKA JE IMALA NEOBIČAN ZAHVTEV ZA TRUDNU ĆERKU: Nastala bura, ko je OVDE LUD?!
Ilustracija, Foto: Profimedia

bizarno

MAJKA JE IMALA NEOBIČAN ZAHVTEV ZA TRUDNU ĆERKU: Nastala bura, ko je OVDE LUD?!

Trudnica je na Reditu napisala kako je presretna zbog skorog majčinstva, no kako joj obitelj, posebno majka, teško podnosi činjenicu da u nekim stvarima ipak ne može sudjelovati, prenosi The Sun

Objavljeno: 21:01h

Iako je pratnja na porođaju u većini zapadnih zemalja već godinama dopuštena,pandemija koronavirusa u zadnjih je godinu i po dana mnoge žene ostavila bez te mogućnosti.

Jedna je tako ispričala da joj je mama, koja je htela s njom umesto partnera prisustvuje porođaju, smislila jedinstven način kako da i dalje bude 'u žiži zbivanja' i dio porođajnog iskustva svoje trudne ćerke, pa joj je tražila da za nju i ostatak porodice sve sama snima i prenosi uživo...

Trudnica je na Reditu napisala kako je presretna zbog novog majčinstva, ali kako joj porodica, posebno majka, teško podnosi činjenicu da u nekim stvarima ipak ne može učestvovati, prenosi The Sun. - Danas mi je mama došla na ideju da bih ja mogla da snimim porođaj i da ga prenosem uživo za porodicu, da nam vide lica i čuju detetov prvi plač - ispričala je žena i objasnila da njoj ta ideja baš i nije prihvatljiva.

- Ne želim da razmišljam o porodici i zumiranju dok donosim sina na svet, što mi se čini kao vrlo poseban trenutak i ne sviđa mi se ideja da drugi gledaju kako guram, čuju potencijalne komplikacije i slično - napisala je.

- Ovo zvuči kao najgora ideja ikad. Muž može da pravi fotografije nakon što se beba rodi i babica vam je opranu stavi u naručje, ali ovaj je zahtev preteran - napisala je jedna mama.

- Jednostavno joj recite 'Ne tokom porođaja, možemo se videti i čuti video pozivom nakon što malo dođemo k sebi' - dodala je druga i savetovala joj da, ako mama ipak bude insistirala, okrivi navodna pravila bolnice...

- Samo joj recite da vam se ideja ne sviđa i kraj rasprave. Biti u rađaoni je privilegija, a ne pravo! - zaključila je jedna korisnica Redita.

Bonus video:

25:13

CENTRALNI DNEVNIK 23.09.2021.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.