5 NAMIRNICA ZASLUŽNIH ZA DOBAR UKUS VAGINE: Muškarci, ovo je neophodno da ZNATE
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

5 NAMIRNICA ZASLUŽNIH ZA DOBAR UKUS VAGINE: Muškarci, ovo je neophodno da ZNATE

Ukus vagine je opisan kao metalan, slatkast, ljut ili gorkast, dok se ukus sperme obično opisuje kao gorak ili slan. I dok će partnera koji te seksualno privlači verovatnije privući tvoja ličnost, održavanje svežine dole nekako je poput upotrebe nane za dah: nije nužno, ali je lepo

Objavljeno:

Zašto tvoja vagina ima takav ukus? Mnogo različitih činioca doprinosi ukusu vagine: znoj, prozračnost donjeg veša, deterdžent za veš koji koristiš, koliko često menjaš donji veš i šta jedeš. Razdoblje menstrualnog ciklusa takođe je važno. Kad imaš menstruaciju, gvožđe u menstrualnoj krvi učiniće da je vagina metalnijeg okusa, dok ćeš tokom ovulacije verovatno imati pomalo mošusni ukus i miris. Naravno, dobra higijena samo je pitanje seksualnog bontona i ne samo seksualnog.

Kako učiniti da vagina ima dobar ukus

Evo zabavne činjenice o penisu: seme sadrži samo jedan posto sperme. Preostalih 99 posto sastoji se od proteina, vitamina, šećera, soli, holesterola i vode koji se koriste za zaštitu, hranjenje i gorivo spermija. To je razlog zašto prehrana može imati takav uticaj na ukus i miris semena. Dakle, iako će dobra higijena zasigurno poboljšati celokupno oralno iskustvo, neće promeniti ukus sperme. Ono što čovek jede, međutim, moglo bi. Sad kad smo to rešili, pogledajmo neke od namirnica za koje se veruje da utiču na ukus vagine. Da budemo jasni, sve dok je vagina zdrava i bez infekcija, imaće ukus poput - vagine. No, postoje neke namirnice koje možeš jesti, ako želiš promeniti način na koji osećaš vlastiti miris.

5 namirnica koje čine da vagina ima bolji ukus i miris za oralni seks

  • Ananas ili sok od ananasa

Vagina je kisela. Konzumiranje ananasa ili pijenje soka od ananasa, kao i drugih agruma poput narandže ili grejpa, pomaže uravnotežnji pH. PH ravnoteža semena je alkalna, pa će konzumiranje kiselog voća pomoći da ukus bude slađi, dakle ananas je dobar za nju i njega. Budući da ananas ima više kiselosti od ostalih agruma, najbolji je izbor.

  • Cimet

Cimet, koji je alkalni začin, neutralzuje kiseli ukus vagine. Takođe je blagi antibiotik, a postoje neki dokazi da može pomoći u lečenju aktivne gljivične infekcije. Bolji vaginalni balans znači bolji ukus. Postoji popularan mit koji ide ovako: ako muškarac jede cimet, njegovo seme će imati ukus poput cimeta. To je u određenoj meri istina.

  • Celer

Budući da celer ima visoku količinu vode i vitamina C, čini čuda kako bi umanjio bilo koji gorak ukus vagine. Vitamin C vrlo je učinkovit u obnavljanju vaginalnih bakterija i pdsticanju rasta zdrave flore. Celer, kao i peršun i pšenična trava, imaju visok sadržaj hlorofila. Veruje se da to pomaže zasladiti ukus semena.

  • Jogurt

Jogurt mora sadržavati aktivne žive kulture kako bi neutralizovao ukus vagine. Pijenje jogurta od 100 ml dnevno pomaže dodavanju probiotika u telo i održavanju zdrave ravnoteže dobrih bakterija u donjim regijama. To znači slađi ukus i miris, a o boljem zdravlju da i ne govorimo. S druge strane, istraživanja pokazuju da bi muškarci trebali izbegavati jogurt. Može delovati dobro na dame, ali se kaže da jogurt i drugi mlečni proizvodi negativno utiču na ukus semena. Studija sa Univeriteta Harvard takođe je otkrila da velika konzumacija mlečnih proizvoda s visokim udeom masti može smanjiti kvalitetu sperme.

  • Brusnice ili sok od brusnice

Sok od brusnice prirodno se bori protiv bakterija u urinarnom sistemu. Takođe pomaže u održavanju uravnotežene nivoa pH, što je dobro za sprečavanje da stvari postanu neprijatne dole. Sok od brusnice povećava i kiselost tela te pomaže uravnotežiti lužnatost semena. Kao rezultat toga, konzumiranje brusnica može smanjiti slanost semena i malo ga zasladiti. Iako gore navedene namirnice mogu poboljšati ukus ili miris vagine, postoje i druge koje joj mogu pogoršati ukus ili miris.

Namirnice koje su neprijatelji dobrom vaginalnom mirisu:

Crveno meso: Mnogo crvenog mesa može stvoriti oštar, slan okus. Mlečni proizvodi: Visoki nivo truljenja bakterija u siru i drugim mlečnim proizvodima (osim prirodnog jogurta) mogu stvoriti slani ili gorak okus. Namirnice intenzivnog mirisa: Sve što izaziva loš zadah ne bi trebalo jesti kada želiš ostaviti dobar utisak. To znači stvari poput belog luka, luka, kupusa, karfiola. Riba: Učiniće ukus vagine poput ribljeg. Brza hrana: Brza hrana puna je hemikalija i konzervansa koji štete telu i mogu dovesti do bakterijske neravnoteže. Isto vredi i za prženu hranu.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.