NEĆE VAM BITI DOBRO! OVO JE NAJVEĆA ZAVISNICA OD TETOVAŽA: Oslepila dok je tetovirala OČNE jabučice ali ne MARI
Sarah Sabbath, Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno

NEĆE VAM BITI DOBRO! OVO JE NAJVEĆA ZAVISNICA OD TETOVAŽA: Oslepila dok je tetovirala OČNE jabučice ali ne MARI

Sarah je rekla kako je oslepila dok je tetovirala očne jabučice jer je tattoo majstor pogrešio i nije stavio dovoljno fiziološkog rastvora. Ipak, ne kaje se jer voli svoje tetovaže

Objavljeno:

Obožavateljka tetovaža Sarah Sabbath (26) je u potpunosti prekrivena tetovažama.

U školi su je maltretirali zbog 'dlakavosti' pa je oduvek htela telo prekriti tintom. Dodala je i kako su joj tetovaže pomogle da postane jača.

Dok je tetovirala očne jabučice, tattoo majstor nije napravio dobar 'posao' odnosno stavio je previše tinte, a malo fiziološkog rastvora. Sarah zbog toga nije ništa videla te je morala otići kod lekara. Dobila je kapi za oči, a takođe je postala vrlo depresivna.

- Bilo mi je jako teško bilo šta raditi - nisam mogla gledati televiziju, nisam mogla biti u blizini jakih svetala i nisam htela biti vani. Bila sam jako depresivna zbog toga - ispričala je i dodala kako se ipak ne kaje zbog svojih tetovaža iako su joj one 'ugrozile' zdravlje.

- Mislim da sam na njih potrošila oko 4000 dolara. Pomažu mi da se izrazim te da se bolje osećam - otkrila je.

Rekla je i da često prima komentare o svom izgledu, ali da je to ne sprečava da se i dalje tetovira.

- Ljudi često misle da nisam obrazovana, a neki čak pretpostavljaju da sam neki kriminalac. Ali, to mi ne smeta. Svi smo različiti i svako ima svoje mišljenje - rekla je i dodala kako želi imati još više tetovaža na licu.

- One su moj štit. To je moj način života i deo mene. Nikad se neću prestati tetovirati - zaključila je, a piše The Sun.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media