MAJKA MLADOŽENJE UČINILA NELJUDSKU STVAR NA VENČANJU: Svi bruje o OVOM potezu, KAKO JE NIJE SRAMOTA?!
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

SRAMNO

MAJKA MLADOŽENJE UČINILA NELJUDSKU STVAR NA VENČANJU: Svi bruje o OVOM potezu, KAKO JE NIJE SRAMOTA?!

Prošlo je godinu dana od incidenta, a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kad se vide i traži izvinjenje što ju je pokušala sprečiti da se presvuče

Objavljeno: 16:52h

Dan venčanja trebao bi biti jedan od najupečatljivijih dana u vašem životu. No, jedna mlada taj je dan zapamtila iz potpuno pogrešnih razloga. Pišući na društvenom forumu Reddita, objasnila je kako je njena svekrva uništila njen poseban dan zbog čega i dan danas imaju svađe. Objasnila je kako su ona i njen suprug odveli njegovu majku u kupovinu kako bi joj pomogli pri odabiru i plaćanju haljine koja bi se uklopila u temu boja njihovog venčanja. Nakon što su isprobali nekoliko ‘vrlo kratkih i neprikladnih haljina’, napokon su pronašli jednu koja se svima svidela.

No, na venčanju je šogor od mlade primetio kratku, belu i šljokičavu haljinu koju je njegova majka ponela te upitao mladu šta bi trebao učiniti s njom. Zamolila ga je da joj ne dopusti da se presvuče pa je haljinu sakrio u automobil, kako prenosi Mirror.

“Bila je besna i na kraju se ipak presvukla. Nekoliko gostiju na venčanju komentarisalo je koliko je smešno što je promenila haljinu kao da je mlada. No, ona je rekla da mora promeniti odeću jer je ovo njen poseban dan kao majke mladoženje. Rekla je 'kako se usuđujemo upropastiti joj ovaj dan i zabraniti joj da se presvuče”, objasnila je u objavi. Prošlo je godinu dana od incidenta, a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kad se vide i traži izvinjenje što ju je pokušala sprečiti da se presvuče. Stoga je pitala korisnike društvenih mreža za savet, a većina je bila na njenoj strani.

“Lično, ja bih se izvinila, a zvučalo bih ovako: ‘Iskreno mi je žao što vas nisam bolje sprečila u presvlačenju. No, budite sigurni, ako opet pokušate nešto takvo, neću napraviti istu grešku”, napisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Stvarno ne znam kako se misteriozna čaša crnog vina nije prolila po njoj jer to bi se dogodilo da je to moje venčanje.”

(Espreso/ Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.